.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    Костинброд

Енергийни напитки преди тренировка?

Заглавието казва всичко...
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Мега фен Аватара на Ashenvale
    not really

Едното изключва другото. Ако спортуваш (без зобене, протеини и боклуци), значи се грижиш за здравето си. енергийната напитка е бич за нервната и сърдечносъдовата система. Говоря за редовна употреба, не за едно пиене. Прави си изводите - искаш да заякнеш на мускули и да си прецакаш сърцето.....заглавието определено казва нищо.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Зобене протеини и боклуци xaxaxa Бисера

Фен
    Град
    Костинброд
    Ох питам защото почвам да ходя на фитнес, а много бързо се изморявам.. не съм пила някакви такива боклуци, просто питам, за да знам дали ще ми помогнат с бързото изморяване...
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Това е процен на адаптация.
    Аз като съм спирал за 2-3 месеца и после като отида за 10 мин вървене на пътеката (лекичко) и целия в пот.. А иначе бягам и пак няма толкоз пот..

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Я обясни какво точно е глупост? Зобеното доказано има вредни ефекти върху здравето, както и приемането на изкуствени протеини. Много те моля, обори ме.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Я обясни какво точно е глупост? Зобеното доказано има вредни ефекти върху здравето, както и приемането на изкуствени протеини. Много те моля, обори ме.
    протеина не е зоб, нито пък боклуците, ако от зоб разбираш яко ядене, това е друго нещо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    протеина не е зоб, нито пък боклуците, ако от зоб разбираш яко ядене, това е друго нещо
    Някъде по-горе да съм писал яко ядене? Последните две мнения, са изказани малко в светлината на "гузен не гонен бяга".

Якото ядене всъщност е единствения естествен начин за трупане на маса. Всякакви външни добавки са неестествени. Правя разлика между смески от химикали, синтетични протеини, смеси от естествени протеини. Първите две недвусмислено и доказано са вредни и изкуствени. За третото - мения много, но нито едно еднозначно. Аз лично избягвам и третата група. Не критикувам тези, които ги взимат, тялото си е тяхно. Но аре да не ми обяснявате какво съм искал да кажа.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Казах, че от зоб разбираш яко ядене, зоба не са протеините!
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Другият път като се разболееш и почнеш да бухаш хапчетата пак си помисли

За протеина няма какво да коментирам.Ако е наистина протеин,няма защо да се притесняваме.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Някъде по-горе да съм писал яко ядене? Последните две мнения, са изказани малко в светлината на "гузен не гонен бяга".

Якото ядене всъщност е единствения естествен начин за трупане на маса. Всякакви външни добавки са неестествени. Правя разлика между смески от химикали, синтетични протеини, смеси от естествени протеини. Първите две недвусмислено и доказано са вредни и изкуствени. За третото - мения много, но нито едно еднозначно. Аз лично избягвам и третата група. Не критикувам тези, които ги взимат, тялото си е тяхно. Но аре да не ми обяснявате какво съм искал да кажа.
    Какво разбираш под синтетични протеини?!Факт е,че суроватъчния протеин се извлича от мляко и за какви химикали става на въпрос?!

Факт, е че и каучукът се извлича от дърветата, но силиконът не е нещо, което поемаш естествено, нали?

Понеже до сега се получава някаква много странна реакция - прочетете за въздействието на креатина (под различните му форми). Много е полезно за растежа на мускулите, само дето прецакват важни органи.

holyshit - като се разболея нагъвам яко чесън. Няма биологично същество дето да иска да ме приближи А и освен това тренирам вечер на студено, за да се калявам. "Щом боли расте!".

Град
    София
    1.Примерът ти въобще не е на място.
    2.Креатинът дори и в по-големи количества(предозиране),мо е да предизвика натоварване около 10% повече на бъбреците,което е незначително.П.п това е един от митовете за креатина.
    3."Щом боли расте" Доста ясно изобличава некомпетентността ти в областа на бодибилдинга и спри да се изказваш неподготвен и то със самоувереност в истиността на глупостите,които пишеш.

ако си гледал филма "Rocky" , ще разбереш

bratignat ти си много просто момче наистина

Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    1.Примерът ти въобще не е на място.
    2.Креатинът дори и в по-големи количества(предозиране),мо е да предизвика натоварване около 10% повече на бъбреците,което е незначително.П.п това е един от митовете за креатина.
    3."Щом боли расте" Доста ясно изобличава некомпетентността ти в областа на бодибилдинга и спри да се изказваш неподготвен и то със самоувереност в истиността на глупостите,които пишеш.
    1. Не е ли...ако имаш и довод, може и да ме обедиш.
    2. Ти сега ебаваш ли се? Ако имаш предвид, да предозираш веднъж - няма да има ефект. както трябва да е станало от предишните ми мнения при редовна употреба, предозирането и въобще използването е проблем. Почвам с бъбреците, понеже ги споменаваш. Химическите реакции, в които участват креатиновите съединения се нуждаят от големи количества вода. Които изненада се задържат в тялото. Това води до натоварване, не просто на бъбреците, а и на сърцето. Особено по време на тренировки. И това е най-малкото - черния дроб - рак, както и образуване на крампи в кръвоносните съдове. Споменах задържане на вода....интересното, е че креатина може да има и обратния ефект - обезводняване. До колко е мит - изследванията платени от производители на добавки, твърдят, че "може да има евентуални странични ефекти" - забележи, не ги изключва директно. Информация много, не четете селективно, засичайте източниците или рискувате да се дезинформирате.
    3. Изказваш се некомпетентно - темата не е за бодибилдинг, а за трениране. Засегнах темата за добавките в едно от първите си мнения, останалото е отговори към други потребители. Не твърдя, че разбирам от бодибилдинг, но от биохимия имам доста добра идея. Ей, изненада! Има и други тренировки, освен бодибилдинг (за заякване говоря).

Не си в позицията да даваш определения, кое е глупост - не ползваш доводи, ти си този, който се изказа самоуверено.

Цитирай Първоначално написано от baronet
    bratignat ти си много просто момче наистина
    Тукощо свърши полезна работа....доказа колко тъпо копеле си. Излез от кенефа - ще преядеш.

Знам какво самочувствие дава, това да си стегнат и здрав, особено, ако си бил хърба. Обаче се осъзнайте и поработете върху егото, писна ми да чета мнения на арогантни пикльовци(с две-три изключения), които мислят, че са единствените, които тренират. Тремирате - хубаво. Мислите, че греша - добре, докажете го! Некой друг да има нужда от дълги пояснения, относно как се води дискусия?

П.П. баронет, а нали се сещаш за какво говори и аватара ти?

Не ви трябват. Поради простата причина, че те дехидратира пък и се потиш..
    но ако си много отпаднал преди зала,а трябва да си спазваш режима аз пия "Изотон" и си купувам минерална вода да пия заедно с напитката )
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си