- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да направя весело приключение с какичка....малко помощ..
Не знам дали темата е за тук обаче...........запознах се с една мацка тя е по голяма от мен с някъде 8-9г тва не е от голямо значение.........живеем близо един до друг делят ни някъде 50-60км не е проблем принципно защото и 2мата имаме коли , все още не сме се виждали на живо и нямам телефона............ опитах да и взема тела ама нещо не успявам...... пишем си рядко с нея щото работи и беше заета напоследък но се надявам да се увеличи комуникацията с нея,тя ми каза че целите в живота и се припокриват на 100% с нейните......... напоследък ми праща мечки прегрътки в скайп и днес даже ме нарече слънце!??!? също така ми каза че не искала да си разменяме за сега телефоните ;( да позабавим с размяната на телефоните тва ми казва.......... според мене лично мацката много ми се кефи не знам как да и взема тела нито как да успея да я накарам на среща да сме заедно или на вечеря тя е трудна признавам си.....много е красива иииии много искам да го правим с неяи да имаме някаква връзка или да сме гаджета или просто секс макар че нз дали ще стане само последното тя си търси уж сериозна връзка както и аз.. даите някакви идейки как да приеме да излезе с мене тя не ми е отказала просто не казва нищо може би трябва да измисля нещо много интересно че да я заинтригувам знам ли...........
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!