- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го повдигам ли на въпрос или направо да действаме?
Здравейте
Имам си приятелка от около 3 седмици. Излизаме често, виждаме се, говорим си много, но за секс никога не сме повдигали темата. Нито тя, нито аз. Миналата седмица тя беше в нас, но понеже не бяхме сами не се стигна до нищо повече, макар да бяхме буквално един върху друг. Чудя се дали е правилно да питам нещо от сорта на: "Кога според теб е правилно двама души да правят секс в една връзка?"
Но се притеснявам, че мога да я стресна и това допълнително да я отчужди от мен и да ме накара да забравя за нещо такова в скоро време. Ако трябва да говорим по моя преценка - момичето е готово, просто очаква мен ... посъветвайте ме![]()
Като мислиш че е готова, закакво тогава трябва да говорите. Просто като имате подходяща възможност се възползвайте. то идва от самвосебе си ако двамата го искат, не са нужни някакви предварителни разговори.
Нея питай, накарай я да го иска. Щом според теб е готова значи ти не си го искаш както трябва.![]()
девствен?
Има много подобни теми. Разрови се.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Не я питай. Ама наистина недей.
Целувай я, барай я, натискай я, пускай й ръце, тръгни да я събличаш... то ще си проличи.
А понеже знам, че цикъла и е в края на месеца ... какво да правя, за да не се издъня и да ми бъде отказано и да се дръпне. Защото се притеснявам, че ако подхвана,а тя е в цикъл - няма да иска. Затова как тактично да разбера дали е и дали не е точно тези дни? И кога тя може да прави без проблем и кога не?
Просто не искам да я питам и да изглежда като разговор, който да я подсети, че се подготвям за нещо такова ... не искам да изглежда по този начин, макар и да е така.
Последно редактирано от jimmejohnss : 02-26-2012 на 19:37
Като знаеш, че е към края на месеца, пробвай се от 6ти, 7ми нататъка, дотогава трябва да и е свършило.
Иначе тея неща не се говорят, а се действа. Ти да не мислиш, че с бившият ми или със сегашният сме говорили кога да го направим, то просто си стана от самосебе си в подходящият момент.
А да започваме ли с оралната любов още от първия ни път или не? Смисъл, аз нямам проблем с това и не ми пречи.... как би реагирало едно момиче ако тръгна надолу при положение, че сме без дрехи.
Какво да правя?
"Гледайте филм".....просто започни да действаш, ако не е готова ще се отдръпне. А за оралната---ако искаш направи я, но по-скоро не очаквай същото от нея първия път.
И двамата ли сте девствени?
Много се притесняваш. И да го планираш, нищо няма да е по план.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ооо човече ! Спри с тия въпроси. Имам чувството, че следващия въпрос ще е 'Ама колко пъти да и го пъхна?' ...
Това да не ти е организация за парти. Ако го иска ще си стане от само себе си.. Пък и ти ако можеш да си го поискаш, де. Стига си го планирал, ами просто се отдай на моментите с нея и ако имаш късмет (или там каквото е ) ще те огрее.
А как да разбера дали е свършила и тя? Не искам да съм егоист...
А ако аз свърша преди нея какво да правя? Да започна ли със френската или ще изглежда смешно? Какво да правя?
Първите няколко пъти едва ли ще свърши (особено ако е девствена). Търпение и ще стигнете и до тоя връх.
Welcome to the Jungle...
Там е проблема, че не е ... лошото е че ме има за играч, а далеч не съм такъв.
Независимо какъв си и кво правите, подхождай уверено към нея. Жените надушват неувереността и не я приемат добре. Просто се отпусни и прави квото си знаеш, тея неща не стават по план.![]()
Welcome to the Jungle...
Девствени сте и двамата, нали?
ние ходим от не малко време, затова се питам дали смело да подхождам и да бъда настъпателен като сме у нас или да бъда пасивен?
Никакъв мъж не си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Два пъти те попитах нещо - ДЕВСТВЕНИ ЛИ СТЕ?
Ако не си, нямаш никакво оправдание да питаш подобни глупости:
Каква пасивност, бе? Природата е решила да бъдеш мъж, дала ти е топки, дала ти е тестостерон. Ти си тоя, който казва как стават нещата, ти си тоя, който започва дадено действие. Естествено, че ще се съобразиш с нея, ама не мога да разбера какво чакаш - да ти скочи и да те изнасили ли, след като очевидно не преритва да правите секс? Тая противна дума "пасивност" си я избий от речника, ако искаш от теб да стане мъж.
Имам чувството, че имам повече топки от теб, честно.
Ех... добре, бе!
Девствен е .. не го ли виждаш, че е като запекло лайно.
Много хора си мечтаят за приятелка и искат да са на твоето место, а ти имаш такава и не можеш да покажеш, че ти си мъжкото във връзката. 3 седмици са не малко време, а? Представям си за теб какво са 3 години примерно...
Ама не, колега...
Ако бях мъж и имах приятелка от 3 седмици, която дори не съм се опитал да оправя, щях да си потърся топките. Ще е на моя територия, ще е легнала върху/под мен и няма да се възбуди ли... хах. След 5 минути сама ще си го иска.
Хаха, ако бях сбъднала мераците на майка ми да съм мъжко...