.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Анален оргазъм

Имам няколко въпроса.
    Колко практика (като бройка) ви отне за да го достигнете?
    Трябва ли ви клиторна или вагинална стимулация?
    В коя поза най-лесно го достигате?
    Дълбоко или само частично проникване?

Идеята на тези въпроси е че приятелката ми не обича мн да споделя кое точно харесва и кое не (губело се тръпката ако всичко било перфектно) а както знаете тая работа отзад не е като онази отпред (не става само да го ръгаш и да се получава) и е доста по деликатно така че искам да съм подготвен и да и доставя това удоволствие а няма как да го направя ако правя нещо грешно.

Благодаря.

Най-добре в кучешката с малко лубрикант и вкарваш целия

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Айде моля без глупости .... Перфектният секс си е достигната мечта и определено не се губи тръпката, даже напротив кара те да искаш даденият човек все повече и повече ( казвам го от опит ).
    Иначе подкрепям мнението за задната, но недей го вкарва целият! Особено ако си по надарен, най-много да я заболи и да не поиска повече да го правите там. Целият само ако тя пожелае.
    На въпросите ти няма как да отговоря, понеже не съм го правила никога отзеде, нямам и намерение.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Виж сега според мен клиторната стимулация много ще помогне за достигане на анално удоволствие и също така подкрепям горното мнение , не го вкарвай целия....... правила съм го и честно казано никога не съм достигала оргазъм там... честно казано се съмнявам ,че има ....
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    честно казано се съмнявам ,че има ....
    Има,има....
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Айде моля без глупости .... Перфектният секс си е достигната мечта и определено не се губи тръпката, даже напротив кара те да искаш даденият човек все повече и повече ( казвам го от опит ).
    Иначе подкрепям мнението за задната, но недей го вкарва целият! Особено ако си по надарен, най-много да я заболи и да не поиска повече да го правите там. Целият само ако тя пожелае.
    На въпросите ти няма как да отговоря, понеже не съм го правила никога отзеде, нямам и намерение.

+1
    само дето и отпред не става само да "ръгаш" и то да стане работата
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Значи питаш нас, какво харесва приятелката ти?
    Интересно...
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Недей да го вкарваш целия, особенно ако си по надарен. Аз не съм достагала до оргазъм при анален секс, но за всеки явно е индивидуално.

Цитирай Първоначално написано от GrandProtector Виж мнението
    Значи питаш нас, какво харесва приятелката ти?
    Интересно...
    И аз това се замислих. Все пак квото и да кажем ние, няма как да е това, което й се иска на нея.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

spored men trabva da q celyyva tam znaesh kadee i posle da go vkarqsh rqzko za da moje da oseti trupkata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си