- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален оргазъм
Имам няколко въпроса.
Колко практика (като бройка) ви отне за да го достигнете?
Трябва ли ви клиторна или вагинална стимулация?
В коя поза най-лесно го достигате?
Дълбоко или само частично проникване?
Идеята на тези въпроси е че приятелката ми не обича мн да споделя кое точно харесва и кое не (губело се тръпката ако всичко било перфектно) а както знаете тая работа отзад не е като онази отпред (не става само да го ръгаш и да се получава) и е доста по деликатно така че искам да съм подготвен и да и доставя това удоволствие а няма как да го направя ако правя нещо грешно.
Благодаря.
Айде моля без глупости .... Перфектният секс си е достигната мечта и определено не се губи тръпката, даже напротив кара те да искаш даденият човек все повече и повече ( казвам го от опит ).
Иначе подкрепям мнението за задната, но недей го вкарва целият! Особено ако си по надарен, най-много да я заболи и да не поиска повече да го правите там. Целият само ако тя пожелае.
На въпросите ти няма как да отговоря, понеже не съм го правила никога отзеде, нямам и намерение.
Виж сега според мен клиторната стимулация много ще помогне за достигане на анално удоволствие и също така подкрепям горното мнение , не го вкарвай целия....... правила съм го и честно казано никога не съм достигала оргазъм там... честно казано се съмнявам ,че има ....
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Значи питаш нас, какво харесва приятелката ти?
Интересно...
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Недей да го вкарваш целия, особенно ако си по надарен. Аз не съм достагала до оргазъм при анален секс, но за всеки явно е индивидуално.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
spored men trabva da q celyyva tam znaesh kadeei posle da go vkarqsh rqzko za da moje da oseti trupkata