- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра с най-добрия приятел
Интересно ми е... затова ще попитам...
Как бихте реагирали... какво бихте направили, ако раберете, че най-добрия ви приятел/приятелка прави секс с гажето ви?
Live now, this is your time!
+на него шамар,a нея ще я спукам от бой.Първоначално написано от li0n
Ако най-добрата ми приятелка е красива, ще я убедя, че е влюбена в мен и ще го заебем него да си стои сам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
+ да преспя с най-добрия му приятелПървоначално написано от li0n
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Правила съм го.Първоначално написано от Azoria
Реакцията на моичкият беше строшен телефон в стената за 900лв![]()
![]()
Повече няма да проговоря на най-добрата си приятелка и ще зарежа гаджето.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Доста к*рвенскоПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Нали?Първоначално написано от RoCkSpOt
Гаджето ми да преспи с ''най-добрата ми приятелка''.
Доста курвенско бих казала.
Ама какво да се прави като мислите с долните си глави...
т.e. не мислите.
+1Първоначално написано от Azoria
Зъб за зъб, око за око - старата теория за отмъщението![]()
по-хубаво спи със всичките й приятелки хаха !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
мм защо![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Дам.Първоначално написано от Mi6inka
Не си падам по шумни сцени. Нито ще седна да им рева, да ги бия, да им връщам и тн. Това би показало емоция. А мен вече ще са ми безразлични.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+1Първоначално написано от Mi6inka
Като гледам какви филми разигравате тука...релакс бе![]()
1 не се прощаваааа с приятел изневяяяяяра
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rvn7qSZqnSw[/youtube]
Ако ти е била най-добрата приятелка,нямаше да го направи...но в днешно време няма най-добри,има просто добри познати ..![]()
А относно това,какво да направиш... просто ги игнорираш и до там..ще те боли известно време...но всичко минава...
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Окей, как ще са ти безразлични? Не се заяждам, не знам как звучи, просто ми е интересно. В смисъл, ако съдя по себе си-в първия момент няма ли да се ядосаш най-малко на предателствтото на момиче, което се е наричало твоя приятелка до преди малко? Супер лицемерно от нейна страна.Аз за това щях да се ядосам най-много.Първоначално написано от SisiStrange
Аз иначе съм супер емоционален човек и не мога да сдържам нищо в себе си. Ще побеснея със сигурност. Няма да крещя и да ги бия, разбира се, не знам как ще реагирам точно. Със сигурност ще се разплача- като съм ядосана, така правя. И със сигурност край на отношенията ми и с двамата.
Everything changes, but beauty remains ...
Не, слънце, нищо не е станало. Просто ми е любопитно и питам, за да видя мнението и на останалите.Първоначално написано от mimzchet0
![]()
Live now, this is your time!
Естествено, че отвътре първоначално ще ми изври и изкипи. Но за нищо на света не бих го показала. Освен това, вече ще знам на 100%, че не е било истинско и не си струва да страдам. Преди много емоционално приемах тези неща, ревях, нервирах се и прочие, докато в един момент не осъзнах, че докато аз се тормозя, някой си прави кефа. И няма смисъл от ядове. Такъв тип хора не заслужават да показваш или въобще да изпитваш някаква голяма мъка по тях.Първоначално написано от PullMeCloser
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На теория е така, да.. Ама ако си разчитал и си вярвал на един човек, който винаги е бил до теб и изведнъж от нищото ти забива нож в гърба, няма как да ти е безразлично.Първоначално написано от SisiStrange
На мен лично няма да ми пука дали те ще разберат, че аз изпитвам няква мъка, защото мъката няма да я изпитвам, за да им я показвам. Гадното усещане ще ми покаже на мен, че аз не съм като тях и съм достатъчно човечна, че да не постъпвам като тях. ( Тва не значи, че ще се поболявам от мъка и ще си съсипвам живота заради тези хора... Просто няма нищо лошо да си показваш емоциите, без да целиш да те съжаляват )
Първоначално написано от antifashionshit