- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за вас изневярата?
Какво за вас е с извинение е курвенския "номер" на жените и мъжете?
Гадост.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
True!!!(Врярно) а справедливо ли е да го правиш?Първоначално написано от SisiStrange
Мисля ,че една връзка ще е успешна и без такива номерца който я съсипват!Твоето мнениеПървоначално написано от Ashenvale
Изневярата от негова страна е доказателство, че ми трябва някой по-добър. И причина да намеря такъв.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Но ако го обичаш силно?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Чувствата ми към него много бързо се сриват, когато се чувствам слаба. Варианта да ми е изневерил и да го обичам все още, просто не съществува.Първоначално написано от grebeca
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Изневярата е търсенето на нещо,което ти липсва във връзката.
/ Лошото е ,че хората го търсят докато все още имат връзки./
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
изневярата си е изневяра. ако се появи просто слага край на една връзка без бъдеще.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Така е!Първоначално написано от LeprikonA
Да за съжаление е така аз никога няма да простя ИЗНЕВЯРА!!!Първоначално написано от fenkaaa
Знам, че няма да се съгласите, но аз и не се опитвам да ви убеждавам, само си казвам мнението. Според мен изневярата не е нищо особеноДа, не бих изневерила... и все пак смятам, че дори обвързани, хората си остават свободни.
За някого това не е нищо особено а кошмар!!!Първоначално написано от bbadass
Края !Първоначално написано от grebeca
![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Аз не приемам изневярата. Щом някой е решил да има връзка с мен, ще я има само с мен. Ако поиска друго момиче-няма проблем, да си я има, да си я прави каквото иска, но не докато е с мен.
Everything changes, but beauty remains ...
Изневярата за мен е нещо много неприятно.Щом даден човек е изневерил,зачи му липсва нещо и го търси на друго място...
Много правилно съгласен съм и аз тва мисля ако е с мен с мен ако мисли ми прави номера си ги прави на друг!Първоначално написано от PullMeCloser
Че даже в повечето случай и това не е ...Първоначално написано от elizabethg
Никога не съм изневерил и никога не са ми изневерявали (yeah !), но не бих простил...даже не мисля, че се получава в липса не нещо, както казах по-горе - за липсата има друго решение (евала на който се сети
)..както някой друг беше казал - изневярата = краят !
Първоначално написано от error92
Това не се прощава!!
Изневярата не е нищо повече от мега директно-болезнен начин да се покаже наа двама души че явно не са съвместими и ямат бъдеще заедно. Обикновено се случва, когато всички останали знаци са били игнорирани или незабелязани.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Обвързани не означава вързани, а свободата в една връзка не се изразява в това всеки да може да спи с който си поиска.Първоначално написано от bbadass
И спря да се върти за миг земята..
"Ако някога,харесаш друго момиче,имаш реален шанс да бъдеш с нея,не го прави зад гърба ми,а просто ми го кажи в лицето.Няма защо ти да хабиш нерви в криене,а аз в дебнене!" Това бяха думите ми,когато разговарях с приятеля си на тема "изневяра".Не бих изневерила,защото след като нещо ми липсва в дадената връзка,защо да я продължавам и да се крия?За мен изневярата е краят.Колкото и да го обичам,обичам и себе си.![]()
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
изневярата не е да преспи с друга. всъщност това не би ми било кой знае какъв проблем. даже бих се навила на тройка, като се замисля.
за мен изневярата е да ме пренебрегне заради друга, да я хареса повече, да му е по-интересно да бъде с нея с т.н. . но и това бих преглътнала, стига да го разбера от него. но ако го прави тайно или пробва ли да ме лъже и да си мисли някакви истории, това е краят.![]()
човекът с мен трябва да е много откровен и да ми казва всичко направо, без да се страхува дали ще ме нарани. нараняване мога да понеса, но не и тайни, лъжи и недомлъвки.
all day... all night... what the fuck?!