.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Какво е за вас изневярата?

Какво за вас е с извинение е курвенския "номер" на жените и мъжете?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Гадост.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Гадост.
    True!!!(Врярно) а справедливо ли е да го правиш?

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от grebeca
    Гадост.
    Ти как мислиш ?

Цитирай Първоначално написано от Ashenvale
    Гадост.
    Ти как мислиш ?
    Мисля ,че една връзка ще е успешна и без такива номерца който я съсипват!Твоето мнение

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Изневярата от негова страна е доказателство, че ми трябва някой по-добър. И причина да намеря такъв.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Изневярата от негова страна е доказателство, че ми трябва някой по-добър. И причина да намеря такъв.
    Но ако го обичаш силно?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Но ако го обичаш силно?
    Чувствата ми към него много бързо се сриват, когато се чувствам слаба. Варианта да ми е изневерил и да го обичам все още, просто не съществува.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Изневярата е търсенето на нещо,което ти липсва във връзката.
    / Лошото е ,че хората го търсят докато все още имат връзки. /
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на LeprikonA
    изневярата си е изневяра. ако се появи просто слага край на една връзка без бъдеще.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    изневярата си е изневяра. ако се появи просто слага край на една връзка без бъдеще.
    Така е!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Отврътителна постъпка е изневярата.. тя губи цялото доверие в една връзка.Лично за мен изневярата е край на връзката.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Отврътителна постъпка е изневярата.. тя губи цялото доверие в една връзка.Лично за мен изневярата е край на връзката.
    Да за съжаление е така аз никога няма да простя ИЗНЕВЯРА!!!

Повече от фен Аватара на bbadass
    Знам, че няма да се съгласите, но аз и не се опитвам да ви убеждавам, само си казвам мнението. Според мен изневярата не е нищо особено Да, не бих изневерила... и все пак смятам, че дори обвързани, хората си остават свободни.

Цитирай Първоначално написано от bbadass
    Знам, че няма да се съгласите, но аз и не се опитвам да ви убеждавам, само си казвам мнението. Според мен изневярата не е нищо особено Да, не бих изневерила... и все пак смятам, че дори обвързани, хората си остават свободни.
    За някого това не е нищо особено а кошмар!!!

Голям фен

Re: Какво е за вас изневярата?

Какво за вас е с извинение е курвенския "номер" на жените и мъжете?
    Края !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз не приемам изневярата. Щом някой е решил да има връзка с мен, ще я има само с мен. Ако поиска друго момиче-няма проблем, да си я има, да си я прави каквото иска, но не докато е с мен.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Изневярата за мен е нещо много неприятно.Щом даден човек е изневерил,зачи му липсва нещо и го търси на друго място...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Аз не приемам изневярата. Щом някой е решил да има връзка с мен, ще я има само с мен. Ако поиска друго момиче-няма проблем, да си я има, да си я прави каквото иска, но не докато е с мен.
    Много правилно съгласен съм и аз тва мисля ако е с мен с мен ако мисли ми прави номера си ги прави на друг!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Изневярата за мен е нещо много неприятно.Щом даден човек е изневерил,зачи му липсва нещо и го търси на друго място...
    Че даже в повечето случай и това не е ...
    Никога не съм изневерил и никога не са ми изневерявали (yeah ! ), но не бих простил...даже не мисля, че се получава в липса не нещо, както казах по-горе - за липсата има друго решение (евала на който се сети )..както някой друг беше казал - изневярата = краят !

Цитирай Първоначално написано от error92
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Че даже в повечето случай и това не е ...
    Никога не съм изневерил и никога не са ми изневерявали (yeah ! ), но не бих простил...даже не мисля, че се получава в липса не нещо, както казах по-горе - за липсата има друго решение (евала на който се сети )..както някой друг беше казал - изневярата = краят !

Това не се прощава!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Изневярата не е нищо повече от мега директно-болезнен начин да се покаже наа двама души че явно не са съвместими и ямат бъдеще заедно. Обикновено се случва, когато всички останали знаци са били игнорирани или незабелязани.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от bbadass
    и все пак смятам, че дори обвързани, хората си остават свободни.
    Обвързани не означава вързани, а свободата в една връзка не се изразява в това всеки да може да спи с който си поиска.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    WonderLand
    "Ако някога,харесаш друго момиче,имаш реален шанс да бъдеш с нея,не го прави зад гърба ми,а просто ми го кажи в лицето.Няма защо ти да хабиш нерви в криене,а аз в дебнене!" Това бяха думите ми,когато разговарях с приятеля си на тема "изневяра".Не бих изневерила,защото след като нещо ми липсва в дадената връзка,защо да я продължавам и да се крия?За мен изневярата е краят.Колкото и да го обичам,обичам и себе си.
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Супер фен Аватара на ScarletBite
    изневярата не е да преспи с друга. всъщност това не би ми било кой знае какъв проблем. даже бих се навила на тройка, като се замисля.
    за мен изневярата е да ме пренебрегне заради друга, да я хареса повече, да му е по-интересно да бъде с нея с т.н. . но и това бих преглътнала, стига да го разбера от него. но ако го прави тайно или пробва ли да ме лъже и да си мисли някакви истории, това е краят.
    човекът с мен трябва да е много откровен и да ми казва всичко направо, без да се страхува дали ще ме нарани. нараняване мога да понеса, но не и тайни, лъжи и недомлъвки.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си