- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Варна!
е като ме видиш някой път във винс-а помахай или викни поне :Д
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
гастроентеролог.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
А при личната първо, да взема направление.
ПП. Само ще ми задават въпроси и ще ме ръчкат ли ?
свършвам в 5Първоначално написано от Mi6inka
![]()
без мен
айде приятно![]()
Always wanna play but never wanna loose
тя би трябвало да те поупипа малко (поне моята така направи)Първоначално написано от Ashenvale
Първоначално написано от ElinoOor
и аз това исках да кажа
то да не се стига до там, че си е'ало маматаПървоначално написано от Ashenvale
Че ви ебем по ред на номерата, един по един! Даже може и по двама!
Мързи ме да чета всичките страници наблъскани с глупости! Как Зори е болна като гъз! И ако реши да дойде не я ебе нито за часа, нито за мястото! Амаааа разликата от Червен до Община е 10 мин, така че Елинцето ми се тарикати! Така че, аре казувайте да знам, да си правя плановете! Ако успея да се наспя ще дойда и ще ви покажа кой е шефа!![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Нека първо мен! Нека първо меееен!
Така..аз до колкото разбрах ся, ПИФ-ката ще може да намине набързо ако сме в близост до ВИНС-а, което е още една причина да сме близо до там!Хем и аз ще мога да съм веднага с вас, хем и Зорницето няма да бъхти болна
Ще те черпя ако направиш компромис :}
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Зоринцето ще бъхти с шибания ви градски транспорт нея не я ебе и във Виница да сме![]()
Така къде може да сме да не сме баш под общината и да не сме завряни във Винсито некво средно положение да се щастливи всички и да ме обичат още повече!
Първоначално написано от LordOfLight
епа тва Госип да речем, че е нещо средно, ама тъй като не го знаете и че трябва да ви водим пак ще трябва да се чакаме на общината. Инак..м/у община и червен нищо средно не се сещам.Айде остава първоначалния план..ок.. 11:20 отпред пред общината. Стига вече, че искам да спя вече... в 6:30 ще ставам.. Ама ха! Гадни такива
твааа 11 и 20 е некъв мн странен час, къв автобус да хвана :Д:Д ни в 11 ни в без 15 ама той няма и да дойде! че ви с.....м на автобусите!
оправдавай се ти, оправдавай се. Кат треа пеша ще вървиш![]()
ако ми купиш лекарства за кашлица и до гарата ще слезем пеша![]()
Хмм изчакай ме да свърша при лекаря и ще се спуснем надолу, нали си от Левски, или .. ?
кой автобус ще ползвуваш. 148 е на 7-8 мин.Първоначално написано от LordOfLight
11:20, щото аз 11 свършвам, тоз обикновено ни задържа някоя др минута, после докато изляза от Винса ( знаеш какво е) и докато стигна ..а явно само аз знам къде е госип ( където явно ще ходим, защото аз така казвам) и че за това 11:20![]()
от левски съм да! Кога свършваш при лекаря и все пак си държа на автобуса сутрин съм мързел и като гледам кви бири се леят, а аз мисля да плющя кафе....
ааабе няма го чакаш..после като е готов ще ни се обади и че дойде при нас...амааа начиии!Първоначално написано от LordOfLight
Не знам да ти кажаОт 11 съм, 100 % ще има опашки до към 11;30 ... ще изляза към 11;40 .. докато дойда до общината 12:10, не става .. другата среща може да дойда. Пък и като си от левски когато кажеш моем се видим
![]()
е ние няма те чакаме на общината, ще дойдеш направо в барчето!Първоначално написано от Ashenvale