- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Варна!
Нале... и аз мисля така, мили ми.Първоначално написано от EinGutesKind
+1Първоначално написано от EinGutesKind
във винс-а много яко ги е*ът с тея гадни програми.
Аз поне съмси добре 6 часа на ден плътно и няма дупки после ай на кафе или аре в къщи![]()
ее какво бе, Колето, виж в пондрелник каква голяма дупка имам м/у кра..упражненията.. може тогава. Само до 20 да сме приключили, че Стъклен дом..Първоначално написано от MaLyKoLiU
Мани стъкления дом... от 18:00 е мача...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
тии коя година и специалност си?Първоначално написано от Harabeisho
6 часа?
аз за повече от 3 не се задържам там..
Техническият университет и ми е яко медец
http://www.tu-varna.bg/tu-varnaumo/c...em/Ik_SM_2.htm
И няма грам висша математика и каквато и да било друга математикаИ през 8те семестъра
![]()
1ви курс съм,финанси.Първоначално написано от Mi6inka
![]()
Ти ?
Ти ако си мисли, че при нас не се кръшка от лекции ежедневноПървоначално написано от Harabeisho
![]()
През седмица като нямаме упр от 9 в четвъртъка одиме само от 11 до 1 и псоле аре на кафе![]()
Защо ме е нямало ?Първоначално написано от DragonLady
![]()
![]()
Мишинка
BrainDamage
еми значи дупката ми е идеална стига Зорницето и Пацо да са фрий.. и там евентуалише някой друг ( ДЖАКУЗА ) ако се навие..Първоначално написано от MaLyKoLiU
че ти кажем на форумнатаПървоначално написано от Harabeisho
![]()
Е нз темата беше в даскало и прители раздела + подписа ми + в кофатаПървоначално написано от MaLyKoLiU
бах ва всичките дето само по кафетата висите..Първоначално написано от DragonLady
Е аз съм циганин и вися само в кофата...Първоначално написано от DragonLady
и не съм я видял...
![]()
Мишинка
BrainDamage
Е как да не висиме .... 2 в самата сграда на корпуса ( има поне 10 отделни сгради техническият ) и още едно до паркинга пред НУК (сградата в която съм аз )Първоначално написано от Mi6inka
![]()
моа да ви дойда на гости, ако искате (така или иначе имам пътуване до варна) :P
е и ?Първоначално написано от DragonLady
И около ВИНС-а има супурнайсе кафета амаа... Колегите ми ходят по 2-3 пъти на ден, направо....![]()
![]()
![]()
добре,казваш кога и съм тамПървоначално написано от Mi6inka
![]()
имам 2 контролни и по 2-те досега не съм отварял и следва да науча материала дето ми трябва до тогава, че да ги направя поне на половина, звучи ми стабилно оправдание
и тая дето обеснявала как не ходила на лекции в техническия ще видим като не ти дадът заверка и трябва с уста да преплакваш дъртия чеп на преподавателя в някой кенеф
n00bs
Е нз ние си ходиме с колежките и обикновено и колегите от другите специалности се лепват при нас и те![]()
Мани само кажа на някой приятел, че наща спец сме само момичета ( и 6 момчета ) и се побъркват![]()
Ей от тоя вашият мол срещу гробищата до автогарата и квартална бакалия не става![]()