- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- T'ва прави ли ме evil ?
и аз викам, че не си зъл. даже до някъде си прав. но аз например съм точно наобратно - вместо да не ми казват и думичка и аз да се чудя к'во става по дяволите, предпочитам да си го излеят, да им стане малко по-добре, че са го казали на някого и като искат помощ - да мога да я дам. но за жалост по-малко са точно тия. на повечето е нужно да им вадиш думите с ченгел, че може и пак нищичко да не ти кажат. и тогава е дразнещо, не стига, че искаш да помогнеш и да се донатовариш, ами че и трябва по трудния начин да е. ти явно нямаш нерви да се занимаваш по този начин. разбирам те. и все пак, ако ти е близък човек, ще ти се наложи да послушаш малко оплаквания. всеки един се оплаква в даден момент( някои повече от други ). в един момент нещата ти стават шибани, много и то, и просто ти е нужно да го излееш. щом не искаш да успокояваш просто изслушвай. дори само това ще бъде оценено.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."