.

Виж резултатите на анкетата: Отговорни ли сте

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Може да се каже.

15 48,39%
  • Определено!

9 29,03%
  • Не особено..

7 22,58%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на scrooper

Отговорност

Хора, поемате ли отговорност или гледате да се скатавате?
    Стараете ли се да си изпълнявате задълженията или както дойде?
    А как се чувствате, ако редовно не поемате, респективно поемате отговорност?
    Например напоследък се усещам, че не правя кой знае какво, не помагам често и не организирам нищо. И съм в дупка, така да се каже...
    always late but worth the wait!

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Ужасно много зависи от ситуацията. По принцип съм отговорна, но има дни, в които не му пука.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    От малка съм научена да нося отговорност-както за действията си, така и за бездействието си.
    Винаги съм помагала вкъщи с каквото мога. Сега вече нося отговорност по друг начин.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

anonymous708973
    Guest
    Научили са ме да поемам отговорност за действията си, както и да поемам отговорности. Това ми е една от изключително силните страни. Поела ли съм отговорност за нещо, обещала ли съм го, значи то ще се случи по най-добрия възможен начин. Харесва ми нещата да зависят от мен, да съм лидер и да планирам как да се случат.

В домакинството помагам доста стабилно.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Ужасно много зависи от ситуацията. По принцип съм отговорна, но има дни, в които не му пука.
    +1 И аз така..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    I don't give a f*ck..

[quote="PinkPan7her"]Научили са ме да поемам отговорност за действията си, както и да поемам отговорности. Това ми е една от изключително силните страни. Поела ли съм отговорност за нещо, обещала ли съм го, значи то ще се случи по най-добрия възможен начин. Харесва ми нещата да зависят от мен, да съм лидер и да планирам как да се случат.

+1 И аз съм така
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Научили са ме да поемам отговорност за действията си, както и да поемам отговорности. Това ми е една от изключително силните страни. Поела ли съм отговорност за нещо, обещала ли съм го, значи то ще се случи по най-добрия възможен начин. Харесва ми нещата да зависят от мен, да съм лидер и да планирам как да се случат.

В домакинството помагам доста стабилно.
    Все едно аз съм го писал. За домакинството - мога да пера, да готвя, да чистя, да мия, да подреждам.. мога почти всяка "женска работа" и не ме е срам от това, че съм мъж и ги знам тези работи. Няма мъжка, няма женска, няма приятна работа, но трябва да се свърши.

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    От малка съм научена да нося отговорност-както за действията си, така и за бездействието си.
    Винаги съм помагала вкъщи с каквото мога. Сега вече нося отговорност по друг начин.
    Какъв е тоя начин? :О
    always late but worth the wait!

Като цяло съм отговорна и каквото кажа го спазвам. Мога добре да преценявам ситуациите.
    У нас сме си разпределили кой за какво отговаря.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Поемам пълната и цялата отговорност, когато е необходимо и когато си струва.

Там където не си струва да се занимавам се скатавам, което е абсолютно нормално...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    +и аз. Ако преценя, че има смисъл и е важно - съм отговорна, ако не - Не.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    +и аз. Ако преценя, че има смисъл и е важно - съм отговорна, ако не - Не.
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Като цяло съм отговорна и каквото кажа го спазвам. Мога добре да преценявам ситуациите.
    У нас сме си разпределили кой за какво отговаря.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Много обичам да се изявявам и като поема някаква отговорност/задължение го правя до край.Има обаче неща,които изобщо не искам да ги правя,но когато трябва нямам избор и ги правя.Гледам да не бягам от задълженията си,но понякога се получава така,че ,,претупвам'' нещата,които са ми в тежест,когато ги правя.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Абсолютно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си