- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отговорност
Хора, поемате ли отговорност или гледате да се скатавате?
Стараете ли се да си изпълнявате задълженията или както дойде?
А как се чувствате, ако редовно не поемате, респективно поемате отговорност?
Например напоследък се усещам, че не правя кой знае какво, не помагам често и не организирам нищо. И съм в дупка, така да се каже...
always late but worth the wait!
Ужасно много зависи от ситуацията. По принцип съм отговорна, но има дни, в които не му пука.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
От малка съм научена да нося отговорност-както за действията си, така и за бездействието си.
Винаги съм помагала вкъщи с каквото мога. Сега вече нося отговорност по друг начин.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Научили са ме да поемам отговорност за действията си, както и да поемам отговорности. Това ми е една от изключително силните страни. Поела ли съм отговорност за нещо, обещала ли съм го, значи то ще се случи по най-добрия възможен начин. Харесва ми нещата да зависят от мен, да съм лидер и да планирам как да се случат.
В домакинството помагам доста стабилно.
+1 И аз така..Първоначално написано от Soraq
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
I don't give a f*ck..
[quote="PinkPan7her"]Научили са ме да поемам отговорност за действията си, както и да поемам отговорности. Това ми е една от изключително силните страни. Поела ли съм отговорност за нещо, обещала ли съм го, значи то ще се случи по най-добрия възможен начин. Харесва ми нещата да зависят от мен, да съм лидер и да планирам как да се случат.
+1 И аз съм така![]()
You follow what you feel inside.
It's intuitive, you don't have to try!
It comes naturally, mmmm it comes naturally ..
Все едно аз съм го писал. За домакинството - мога да пера, да готвя, да чистя, да мия, да подреждам.. мога почти всяка "женска работа" и не ме е срам от това, че съм мъж и ги знам тези работи. Няма мъжка, няма женска, няма приятна работа, но трябва да се свърши.Първоначално написано от PinkPan7her
Какъв е тоя начин? :ОПървоначално написано от Shturrrche88
always late but worth the wait!
Като цяло съм отговорна и каквото кажа го спазвам. Мога добре да преценявам ситуациите.
У нас сме си разпределили кой за какво отговаря.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Поемам пълната и цялата отговорност, когато е необходимо и когато си струва.
Там където не си струва да се занимавам се скатавам, което е абсолютно нормално...
+и аз. Ако преценя, че има смисъл и е важно - съм отговорна, ако не - Не.Първоначално написано от Soraq
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Първоначално написано от Wwwooow
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Първоначално написано от Hayashi
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Много обичам да се изявявам и като поема някаква отговорност/задължение го правя до край.Има обаче неща,които изобщо не искам да ги правя,но когато трябва нямам избор и ги правя.Гледам да не бягам от задълженията си,но понякога се получава така,че ,,претупвам'' нещата,които са ми в тежест,когато ги правя.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Абсолютно.Първоначално написано от Shturrrche88
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.