Направило ми е пък на мен впечатление (от моя изпит на времето и от разкази на познати), че напоследък все по - рядко ги карат курсистите да паркират назад. Не знам на какво се дължи това. А как да се научи някой да паркира - то се учи с паркиране. Оттук нататък с шишета ли, с туби ли, с пръчки ли, кашони, конуси (между другото съм гледал как хора се учат да паркират между конуси, които не са особено много по - високи от 2л. шише, дето някой беше казал, че шишетата са толкова ниски, че не се виждат, а аз виждам всичко от ниво малко над оста на задната гума нагоре, но както и да е). Взимате си един човек, който е опитен шофьор, отивате на място, където не минават патрулки и почвате да паркирате. Това е. И е много силно препоръчително това упражнение да се прави с кола, идентична на тази, на която ще ви изпитват, защото едно е да се паркира бус, съвсем друго е джуган, коренно различно е с фолксваген лупо, който се паркира по - лесно от фолксваген пасат. А това за жените - шофьори, проблемът им според мен не е в това, че не могат да се научат да управляват автомобил, с много каране и шимпанзе ще се научи да върти геврека и да не му гасне колата. Като цяло не само на жените, а и на всичките джигити по улиците проблемът им се корени в междоушното устройство, ориентацията в пространството (което е доказано, че при жените е по - слабо развито, като има изключения), желанието да карат повече, отколкото могат и склонността да извършват неадекватни действия с цел да направят те нещо без да се помисли, че не са сами на пътя, а.к.а каране като арабин в пустиня. Това е и причината, поради която вицовете за жени - шофьори обикновено не са "и жената угаси колата на баира" или "жената паркира на 6 места кола с габарит да влезе настрани през входа на автомивката", а са от сорта на "ако видиш жена, на която й работи чистачката в ясно време, значи ще прави ляв завой", за борчето, че не се казва наляво и надясно, а натам и натам и прочее. Така че според мен всички начинаещи шофьори от който и да било пол по - скоро да наблягат на психическото си състояние по време на шофиране и на концентрацията си, защото феродота, аксиални лагери, помпи и други части, които се товарят при некадърно управление се сменят, ама като се нахакаш в някой друг проблемите не са като в нийд фор спийд и понякога костват животи. Гледайте си пътя, гледайте си огледалата и карайте внимателно, това на изпита даи - аджията ще го оцени. А в коя школа ще идете е почти без значение, така или иначе там няма да се научите да карате кола.