- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофьорски курсове
Мен не ме е страх да изляза на пътя и да си карам, страх ме е от това как ще се представя на най-важния изпит пред някакъв непознат, който е много важен чичко и бла бла и от който завися (освен и от себе си)..![]()
В началото, някъде до към средата на часовете си казвах 'какво пък толкова, отивам, карам както мога, пък каквото стане ебаси..', ама сега като му се вижда края и ми става все по-притеснено..
П.П. Изчетох почти всички теми във форума на бгмама по тематаОт една страна се успокоих, че не съм най-зле, от друга си казвах 'пф, толкова много хора са минали през това и са го преминали, аз ли няма..', от трета наистина прочетох толкова много инфо, че на теория мога да стана катаджия
ама мц! Практиката си е практика..
Последно редактирано от ShtrudeL : 10-31-2014 на 16:27
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Така си мислиш сега.
Като си вземеш книжката и за първи път се качиш в кола - дори не сама, а просто с друг човек, различен от инструктора, и когато осъзнаеш, че от твоите действия зависят животи, ще се стреснеш. А ако не се стреснеш, може би не си емоционално дорасла да си шофьор.
Не го казвам като критика.
4XCOKИ
Добре де, може би не се изразих правилно.На мен и сега ми се свива стомаха в някои ситуации, след това със сигурност ще е пак така дълго време, но въпроса е, че имам огромното желание да съм добър водач и.. кара ми се. Много.
Пак казвам.. не е като да искам книжка с нежелание, просто защото ми се налага примерно.
4XCOKИ