- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Вчера бях на кино с едни приятелки и гледахме Прометей....изкефи ме![]()
Real Steel
Гледах го до 30тата минута и ми беше ужасно скучно. Получи 3 от мене в IMDb ;p
Road Trip: Beer Pong - доста забавно филмче, препоръчвам го. Но първо изгледайте Road Trip (1-та част)
Преди това гледах с приятели на кино "Прометей", но като цяло не съм особено доволна - докато гледаш филма, горе-долу ти харесва, но накрая някак... остава някаква празнота и усещане за недовършеност. Като цяло не научаваш нищо повече от това, което си знаел в началото... Иначе не е лош.
Емии гледах 3 филма в един ден:
A Walk To Remember - уникален беше.
The Last Song - Още по-добър. Толкова рев падна, че не е истина просто
Charlie St. Cloud - Този филм просто ме разби. МНОГО ПОВЕЧЕ от уникален. Толкова истински и докосващ, просто прекрасен... Изплаках си очите на него...
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
StreetDance 2 на кино 3D,общо взето хубаво филмче,гледах го заради една приятелка заедно..Не очаквах нищо кой знае какво повече от това което беше.Иначе първата част не съм я гледала.
Equilibrium
Street Dance 2 3D - много ми хареса
P.S. I Love You - прекрасен филм. голям рев падна, може би заради главния актьор, който беше толкова прекрасен (а умря, тъпи сценаристи)...
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Life as a house <3
Vicky Cristina Barcelona - Супер плосък и безсмислен, дори натрапчив.. Изгубих си 2 часа от живота, гледайки тая меко казано БОЗА.. БОЗААА! ужас.. Толкова разочароващ филм, че сигурно ще ме е яд за дето съм го гледала в продължение на дни.. :X То бива простотия ама тва е супер малоумния филм..
Последно редактирано от elito0o0o0 : 07-05-2012 на 00:12
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
American Reunion
След всички American Pie бози които излезнаха последните няколко години, този филм ми припомни защо започнах да гледам поредицата, както и защи Стиви Стифлър е единственият достоен за името си
Constantine
много ми хареса
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Little Fockers
American Reunion и 21 Jump Street -стават за убиване на времето,но очаквах повече,малко ме разочароваха
Завръщане в бъдещето![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
The Prince and me (и двете части)![]()
The vow- мноогооо ми хареса! <3
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..