- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Das experiment - очаквах повече, но беше интересен
Inglourious basterds - а този е един от любимите ми на Тарантино, гледах го за 3 път -.-
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Доста труден за разбиране филм, определено не е за всеки. Лично на мен много ми хареса.
Brick - като за убиване на време става.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
'Starship Troopers: Invasion' - никак не ми хареса, едва го изгледах.![]()
You are broken, I can fix you...
The Pursuit of Happiness .
- Страхотен филм! Кара те да се замислиш и да осъзнаеш, че ако си упорит и вярваш в себе си можеш да постигнеш всичко.
Приятелю Тед ;д хора уникален филм е, аз лично се смях супер много![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
The Happening
Странен е, но идеята ми хареса. Не ми беше скучен.
The Blair Witch Project - тук-там имаше интересни моменти
The Poughkeepsie Tapes - хареса ми много, доста разстройващ беше на моменти.
Project X
Ненормална работа![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Обсебване ... гледайте го, много е хубав само че след това не се надявайте на сладък сън![]()
Brave..беше забавна,разтоварваща анимацийка..само да не бяха тия дечковци в киното,които ми ритаха седалката![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Храбро сърце.Много ми хареса и беше забавен на моменти, а към края беше толкова тъжно, че щях да се разплача.![]()
Вчера гледах Призрачен випуск,хареса ми,не е нещо невероятно,но си струва гледането.Имаше един пиян дух,който постоянно говореше за Майкъл Джаксън и аз като луда фенка,много се изкефихАудиото е испанско,но поне на мен не ми пречеше много..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
STEP UP 4 - Revolution <3 <3 asdfghjkl; ...невероятен филм ... на 3D ходих да го гледам