.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Ами имаме турци в класа и по принцип ако са пекани не ми пука да общувам с тях понякога,но мнението ми спрямо циганите определено е "НА САПУН".Абе общо казано не приемам идеята да живеят тук. ;х България е за Българите !! < 3
    к'во означава мнението ти да бъде "на сапун" хаха
    Казано най кратко,че трябва да се изтрепят.

Re: Какво отношение имате към хората от малцинствата?

Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    Какво отношение имате към хората от малцинствата? Ако се отнасят добре с мен, и аз се отнасям добре с тях , иначе ако ми се правят на идиоти и т.н. ги игнорирам.
    Имате ли в класа роми, турци и деца от други етноси? В класа ми има около 19 турци , няма роми или деца от други етноси , 26 човека сме в клас.
    Как се отнасяте с тях? Като цяло те създават ли проблеми в час, държат ли се по-различно, развалят ли дисциплината? от кога етноса определя как се държи човек ...
    Как се отнасят останалите около вас с тях? Някога имали ли сте проблеми с хора от други етноси?не
    Nulla

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от nnn1993
    Имам същото отношение каквото те към мен. Ако се държат като културни хора им отговарям със същото.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ами имаме турци в класа и по принцип ако са пекани не ми пука да общувам с тях понякога,но мнението ми спрямо циганите определено е "НА САПУН".Абе общо казано не приемам идеята да живеят тук. ;х България е за Българите !! < 3
    Много ми е интересно какъв отговор ще получа на въпроса "Защо?".
    Та...защо смяташ така?

Какво отношение имате към хората от малцинствата?
    50/50.Ако хората са свестни съм готова да им дам шанс (и все пак съм леко отрицателно настроена).

Имате ли в класа роми, турци и деца от други етноси?
    Ром и турчин.Рома е много невъзпитан, сестра му, която ако не се беше оженила миналата година и не беше родила дете сега щеше да е 8 клас, е същата проста като него, типично циганска история.Турчина засега се държи добре.
    Миналата година имахме и момиче от Ирак, но тя каза че сме лоши и не знам къде се премести.

Как се отнасяте с тях?
    Никак.

Като цяло те създават ли проблеми в час, държат ли се по-различно, развалят ли дисциплината?
    Циганина както казах е типичен простак.Друг е въпроса че и така наречените български момченца не остават по-назад.

Как се отнасят останалите около вас с тях?
    Ами.. бъзици.Тва е.

Някога имали ли сте проблеми с хора от други етноси?
    Мне.

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Incineerate
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    Какво отношение имате към хората от малцинствата? Ако се отнасят добре с мен, и аз се отнасям добре с тях , иначе ако ми се правят на идиоти и т.н. ги игнорирам.
    Имате ли в класа роми, турци и деца от други етноси? В класа ми има около 19 турци , няма роми или деца от други етноси , 26 човека сме в клас.
    Как се отнасяте с тях? Като цяло те създават ли проблеми в час, държат ли се по-различно, развалят ли дисциплината? от кога етноса определя как се държи човек ...
    Как се отнасят останалите около вас с тях? Някога имали ли сте проблеми с хора от други етноси?не
    Ами в началните класове примерно, в класовете в училище, в които имаше роми, дисциплината беше нулева. И обучението също, постоянно се обясняваше едно и също, вместо да се върви напред с материала.
    Това са мои наблюдения от моето начално училище. Не казвам, че етонса определя как се държи човек. Но примерно повечето ми познати, които са имали повече от 2-ма турци в клас казват, че постоянно си говорят на турски, докато върви час по български примерно. Наскоро пътувах с автобус и ми направи впечатление, че имаше около 10 турчина от Кърджали и Хасково, които постоянно си говориха на турски. Доста е странно, нали все пак живеят в България? Не са туристи или нещо такова. Това ми прави впечатление и са мои наблюдения. Питам за вашите, не казвам, че етноса влияе на каквото и да е било. Просто въпроси..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Та...защо смяташ така?
    Крадат,бият,убиват,не допринасят за нищо в тази държава ( нито работят,нито учат).

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Та...защо смяташ така?
    Крадат,бият,убиват,не допринасят за нищо в тази държава ( нито работят,нито учат).
    окей...а българите принципно не крадат, не бият, не убиват ? хаха

не ме разбирай погрешно, не ги защитавам, но искам да чуя смислена аргументация, каквато до този момент не съм чул.

Еми нямаме деца от друга раса , но ако имахме сигурно щяхме да ги еб**аме щото като знам , че циганите са надменен народ що да не ги ...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    За радост в класа нямаме роми! ^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си