- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво отношение имате към хората от малцинствата?
Казано най кратко,че трябва да се изтрепят.Първоначално написано от psychopath
Първоначално написано от teddybearMV
Nulla
Много ми е интересно какъв отговор ще получа на въпроса "Защо?".Първоначално написано от againstyou
![]()
Та...защо смяташ така?
Какво отношение имате към хората от малцинствата?
50/50.Ако хората са свестни съм готова да им дам шанс (и все пак съм леко отрицателно настроена).
Имате ли в класа роми, турци и деца от други етноси?
Ром и турчин.Рома е много невъзпитан, сестра му, която ако не се беше оженила миналата година и не беше родила дете сега щеше да е 8 клас, е същата проста като него, типично циганска история.Турчина засега се държи добре.
Миналата година имахме и момиче от Ирак, но тя каза че сме лоши и не знам къде се премести.
Как се отнасяте с тях?
Никак.
Като цяло те създават ли проблеми в час, държат ли се по-различно, развалят ли дисциплината?
Циганина както казах е типичен простак.Друг е въпроса че и така наречените български момченца не остават по-назад.
Как се отнасят останалите около вас с тях?
Ами.. бъзици.Тва е.
Някога имали ли сте проблеми с хора от други етноси?
Мне.
Ами в началните класове примерно, в класовете в училище, в които имаше роми, дисциплината беше нулева. И обучението също, постоянно се обясняваше едно и също, вместо да се върви напред с материала.Първоначално написано от Incineerate
Това са мои наблюдения от моето начално училище. Не казвам, че етонса определя как се държи човек. Но примерно повечето ми познати, които са имали повече от 2-ма турци в клас казват, че постоянно си говорят на турски, докато върви час по български примерно. Наскоро пътувах с автобус и ми направи впечатление, че имаше около 10 турчина от Кърджали и Хасково, които постоянно си говориха на турски. Доста е странно, нали все пак живеят в България? Не са туристи или нещо такова. Това ми прави впечатление и са мои наблюдения. Питам за вашите, не казвам, че етноса влияе на каквото и да е било. Просто въпроси..![]()
Крадат,бият,убиват,не допринасят за нищо в тази държава ( нито работят,нито учат).Първоначално написано от psychopath
окей...а българите принципно не крадат, не бият, не убиват ? хахаПървоначално написано от againstyou
не ме разбирай погрешно, не ги защитавам, но искам да чуя смислена аргументация, каквато до този момент не съм чул.![]()
Еми нямаме деца от друга раса , но ако имахме сигурно щяхме да ги еб**аме щото като знам , че циганите са надменен народ що да не ги ...