- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Коя зодия сте?
И какво мислите за зодиите като цяло? Кои зодии са ви най-привлекателни и кои не търпите? :P
зодиите са нищо, но нещото което липсваше най-много досега беше Доброто
лъв съм... обичам си зодията, НЕ ОБИЧАМ (да не кажа направо мразя ОВЕН, щото много им знае устата и супер много ми спорят), рибите - такива хора на изкуството няма, стрелец - могат да бъдат много безчувствени и безразлични към всичко, огнени натури (обичат да свалят момичетаи го правят много открито и почти непрекъснато), лъвове - опасна работа, водолей - ах, много ми допадат, страшно приятелски са, ама понякога лесно те подвеждат, верни приятели( до един момент някои)
Ах тези лъвчета от цар Лъв!!!Много чувствителни към страдащите , добродушни, смели ,но не понасят лъжата . Щом ги измамят - стават истински зверове
![]()
Зодия Водолей съм, по принцип не вярвам, но на обяд като се стягам за даскало имам навика да слушам к'во ще кажат за моята зодия, най-вече като ще има някакво изпитване.Но това е по-скоро заради някакви лични мотиви, иначе не намирам логика няколко зодии да слагат всички хора под общи знаменатели...
аз съм лъвче харесвам си зодията , по принцип гледам да се разбирам с всички , но като че ли най - лесно ми е с близнаците
Ама вие се оливате...тази тема я има вече...имам чувството, че вече нарочно го правите...
А по темата...зодиите са глупости! Проверявал съм...нищо общо с оригинала...това е на метода на ако е "не" то ще е "да"...и нещата са много общи!
Im back...
^е тва е щото ти си от друг биологичен разред и нещата не се връзват.
Здравейте - аз съм климатроник - другия ми профил![]()
Мисля ,че опрезеделят в доста степени характера и човека зодиите!
Обаче трябва да знаете къде да четете , защото в някои форуми и и статии пише такива глупости ,че направо да се гръмнеш![]()
Иначе аз съм зодия скорпионче Много простотии съм чел за моята зодия , но съм гледал и доста точни характеристики![]()
Най-обичам Близнаци ,Козирог
Срам ме е пред хората, интересуващи се от астрология, че сме една зодия.Първоначално написано от loveca777
Всъщност не ми дреме, но обичам да те апострофирам, защото си тъп.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хубаво е, да си правиш тема и после сам да си отговаряш в нея от друг профил![]()
Иначе и аз съм скорпион, не че има особено значение.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.