^ и аз съм като теб... ако имаше друг начин за задоволителен обем определено щях да го използвам и нямаше да си правя вафлички... при мен нит издухване със сешоар върши работа,нито пудра или пияна в корените,нито спрейчета и т.н. за обем - нищо..
иначе щипвам 2 пъти с пресата![]()
за мен е тотално кифленско да си правиш вафлички![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Ужасно грозно ми е - неестествено, глупаво и, честно казано, ми напомня на прическите на дечицата 1-2 клас. Тъпо е до болка.
Демоде. Не съм си правила от години и едва ли пак ще започна![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Като малка си мечтаех за вафлички и дори не знаех с какво се правят.Мисля, че стоят добре на детенце ( вчера гледах Кой е по-по-най
) и по цялата коса, но когато са само с цел обем в корените не ми харесват.
Не харесвам вафличките.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Правя си само в корените и то много рядко вече на цялата коса ми стой много грозно.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Мразя ги, но не мога без тях... ;д Ужасно досадно ми е да си ги правя, демоде са и т.н., но косата ми просто не става по друг начин. Само в корените си правя, цялата коса е гадно.
Първоначално написано от strawberry88
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Една каза, че са грозни и другите повтаряте като папагал. Относно прическата докато не видя лицето на момичето не мога да кажа нищо. Прическата трябва да подхожда на лицето.
Днес видях по улицата една мацка- цялата коса на вафлички..еми, супер и стоеше. Ама не е за всеки.
Зависи от човека, мога да кажа, че на мен ми стоят добре, но си ги правя само в корените. Ако имаш желание и ти стоят добре защо не ?
I'm sexy and I know it<3