- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Една ми се смя...
когато разбра, че след катастрофа получих страха си от стълби като по-малка и всеки божи ден се боря с него.![]()
Едва не се гътнах и ми се смее в лицето.
Как може да има такива хора?!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
AhAhAhhha верно ли бе![]()
каква катастрофа и какви стълби точно ..![]()
Получават се такива стресове, особено в по-ранна възраст. Нищо смешно няма, а аз ти желая да превъзмогнеш напълно този стрес!![]()
Аз те разбирам ... и аз си имам такъв страх, макар че не помня как се е появил ...![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Първоначално написано от machoka
И се кефиш...![]()
В седми клас с тати ни забърса един товарен автомобил и колата беше размазана, но ние като по чудо бяхме цели. [-o< И все пак ме прати на контролното при Солакова(нали я знаеш) и изкарах 6-ца, но едва след това се разревах. А как ми трепереха ръцете...![]()
Като следствие подскачах от свистене на гуми и започнах да губя равновесие по стълбите. Всяко едно стълбище съм уважила в музикалното.Дори не е загуба на равновесие, а все едно ми се размазва образа на две стъпала в едно. Дори това не е, защото никой не можа да ни го обясни.
Но е следствие катастрофата.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
и това трябва да ни интересува защотоооооооо ....... ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
кофти
аз имам страх от пияни хора (по-точно пияни мъже)
way too much кофти случки с пияндета
nigga stole my bike
щото ни е дошло на главата , такива празни китари има че на мен ако ми се изхили и ще я вкарам в кома с шутове
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Някой да те кара да пишеш?![]()
Гадноо, и аз имам страхове пък от други неща, точно от стълби не, но от неща които мърдат![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
Онова в гащите като ти мръдне какво правиш?![]()
Аз имам реален страх от извънземни и от по-глолемки кучета![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
МииилатаНе им обръщай вмимание на тея п*тки. Няма нищо смешно в историята ти. Все някой ден ще го преодолееш. Пожелавам ти да е колкото се може по-скоро!
![]()
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Цяло година само за кучета се оглеждах и едно ме нападна януари.И аз после бая се дърпах от големи песове.
![]()
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Почти е! Вече няма нужда от парапети!![]()
Като малко дете се кефя и ме мислят за луда отстрани.
![]()