.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Преса за 8лв в Кауфланд?!

Някаква преса от 8лв се продава в Кауфланд! Тя е от тънките. Не, че нямам преса, ама е на безценица! Да си я взема ли, според вас? Марката е MyDOMO, но дори не излиза в Гугъл...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    8лв сама прецени дали върши работа
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Цитирай Първоначално написано от annamari
    Е, то е ясно, че ще е боклучава, но пък ако излезе полезна, например при пътуване (ако е по-малка)...?

АЗ я имам същата преди време си я купих за 25 лева и си ми върши страхотна работа,дори приятелки ми я искат назаем

Голям фен Аватара на nadincety
    Защо пък да не си я вземеш ? Аз бих си я купила.
    8 лева е , не 80..Къде ли не ги даваме тези пари
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Става въпрос за косата ти.Ясно е, че "къде не си ги дала тези пари", но после ще ги утроиш най-малкото за продукти, с които да си оправиш косата от тази преса.Може да изправя и давърши хубава работа на пръв поглед, но със сигурност много ще уврежда.Не вярвам да има кой знае какво защитно покритие.Помисли малко, не гледай само колко е евтина.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    LovelyGirl
    +1
    never never let you go you are the one i'm surching for....

LovelyGirl, не смятам да ползвам тази преса ежедневно, така или иначе имам преса и съм ограничила ползването й до 1 седмично максимум. Просто даже пресите с приставки не са толкова евтини, пък и може да си е попадение!

vampire_girl_, може да е последната, черна беше.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не ми е ясно,защо си мислите,че щом една преса е 8-10лв. или е с керамични плочки то задължително прее*ава косата?!
    Аз си изправях косата през ден в продължение на 3 години с преса,струваща 20лв.,която беше с метални плочки и на косата ми й нямаше нищо!!!Освен това не съм използвала продукти като маски,кристали,ампули и т.н.

По темата:Тази преса не беше ли една мъничка?!Ако е тя и имаш бретон - вземай Тия дребосъци вършат страхотна работа,когато имаш спешна нужда от изправяне на бретона,а и без проблем може да се държи в дамската чанта
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ^нО няма да има никакво покритие,бе момиче ще изгори косата ти ужастно много,а и за пътуване пак можеш да си вземеш твоята...не е нещо кой знае колко голямо...

Ако е последната,една приятелка имаше такава и изправяше много добре!
    Но пак,зависи от косата...

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Аз също си бях взела подобна от кауфланд - уж на безценница 15 кинта...ама за нищо не става и не бих рискувала отново

но пък от друга страна именно някои от тия ''боклуци'' излизат много качествени
    ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от Sa4kiSabiram
    АЗ я имам същата преди време си я купих за 25 лева и си ми върши страхотна работа,дори приятелки ми я искат назаем
    Откъде си сигурна, че е същата? Защото ако е, вече сериозно се замислям дали да не си я взема!!!

Вземи си я..какво пък,може да е хубава,а и да не е все пак това са само 8 лева...

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Ако е последната,една приятелка имаше такава и изправяше много добре!
    Но пак,зависи от косата...
    Старата ми преса беше такава и ИЗОБЩО не бях доволна! Сега съм с Ремингтон (http://remington.bg/product/presa-za...eek-curl-s1051) и косата ми стои права като дъска 2-3 дни (докато не се изкъпя). Т.е. е от пресата .. ама на всяка коса различно ..

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Лично аз имам една от Кауфланд на Сапир за12 лв и съм доволна!

Продавам скейтборд-15лв

I ♥ machoka Супер фен
    Абе това са 8лв ?! да кажеш колко вата е? парите не са тооолкова много,прежали ги.Дори един бретон поне ще изправя..А вие момичета искате да се създаде преса която изправя косата ви много добре,но не я гори никак? Невъзможно.Всяка преса гори косата,независимо дали плочките са керамични или метални..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    бих те посъветвала да си я вземеш ... аз имам преса от 16 лева, вече 4 години ми върши идеална работа ...
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    Вземи си я..какво пък,може да е хубава,а и да не е все пак това са само 8 лева...
    +1
    . . пък, ако видиш, че прекалено ти гори косата, просто спираш да я ползваш или я подаряваш :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Какво толкова се хващате за тези 8лв.? Авторката, щом гледаш само цената, защото такова впечатление създаваш, направо си я взимай, нямаше много смисъл от цялата тема.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Аз не бих си купил такова китайско недоразумение, предвид че вече имаш преса.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Какво толкова се хващате за тези 8лв.? Авторката, щом гледаш само цената, защото такова впечатление създаваш, направо си я взимай, нямаше много смисъл от цялата тема.
    Не е нужно да ползвам пресата всеки ден, просто да е за резерва, според предишните мнения не е толкова скапана! Когато нещо е толкова изгодно, не е фатално да се купи! Просто ако за нищо не става, не се сещам откъде да разбера, освен от този форум. Освен това някой друг може също да намери за изгодно да си я вземе.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от annamari

Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Когато нещо е толкова изгодно, не е фатално да се купи!
    Това е най-дърварското и дебилно мислене на 21-ви век.

Като видите нещо евтино не значи, че трябва да го купите. Купи си и втора мивка, втора тоалетна чиния, още 5-10 крушки, 1-2 гардероба да има, че така и така са на промоция тоя месец и са супер евтини
    Това е набутвация.

Тия вериги ви изпилиха умовете...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си