.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: L carnitine

L carnitine

Някой пил ли е такова?
    И към фитнес маниаците.. Какво мислите за това? Има ли смисъл от такова нещо и мислите ли, че има ефект?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Защо да няма ефект ?
    С добър режим на хранене, правилни тренировки и разбира се добър Л-карнитин ще има резултат.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

А кой е добър Л-карнитин, че намерих на 100 марки...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

на UNIVERSAL вземи тия са най-добрите

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Определено Universal са доказани, може на Optimum както и на Now. Имам познати в магазин за хранителни добавки ще ги питам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Благодаря за вниманието.

aз мога да ти кажа пък че WEIDER са едни от най-добрите те са над 70г. в този бранш! иначе има много хубав ефект но трябва да тренираш интензивно.

За жени е добре 500 мг.до 1 грам,за мъже 1-2 грама на ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си