.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Супер фен Аватара на ScarletBite

Любов и отмъщение

сериозно, тва трябва да се вземе за заглавие на някой сериал...

ясно е, че масово сме всеопрощаващи и безкористни, особено във форумите. а, и че когато някой идиот ни нарани, го зарязваме и продължаваме гордо напред, като само отвреме-навреме отронваме по някоя сълза, за да е по-драматична картинката. такава е модата.

в случая обаче ви питам за реалния живот и за гадостите, които правим. не се и съмнявам, че сте винаги прави за себе си. тук не е мястото да давате оправдания. точно обратното - бъдете цинични и прями, не четете морал и не се правете на невинни. омръзна ми от миловидни лицемери. искам да прочета смели мнения на хора, които не се страхуват да признаят, че са злобни използвачи и че си връщат... тройно.

така че, хайде... разказвайте
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ти въобще в ред ли си?
    Ти сериозно ли се гордееш с това, че си злобна използвачка, отмъщаваща (т.е. правеща мръсно и мислеща си, че някой после се сеща за тебе с мисълта колко си печена - а е точно обратното)?
    Нещо или си предрусала с кафето, или си гледала твърде много драми, или и аз не знам. Егати и филмираното мислене.
    То е ясно, че не всички сме перфектни и понякога се случва някоя човешка по-лоша черта да се прояви. Очевидно не сме самаряни. Но трябва нещо сериозно да не ти е ок с представите, за да се кефиш, че си такава.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Хох ти знаеш ли, че май има един такъв турски сериал Даже мисля, че баба ми го гледаа Оо. не.. сега се сетих ;дд То беше Любов и наказание ;дд Бабка ми го гледа редовно
    Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...

не, сериозно, Сиси - това е моята тема. не ми я пълнете с малоумни съвети и личностни нападки. искам определен тип мнения и по-точно да прочета разкази на хора за гадните номера, които са правили, за да си отмъстят или просто под влияние на негативни емоции. и такива трябва да има.

бъдете цинични и прями, не четете морал и не се правете на невинни
    чаткаш ли?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    не, сериозно, Сиси - това е моята тема. не ми я пълнете с малоумни съвети и личностни нападки. искам определен тип мнения и по-точно да прочета разкази на хора за гадните номера, които са правили, за да си отмъстят или просто под влияние на негативни емоции. и такива трябва да има.

бъдете цинични и прями, не четете морал и не се правете на невинни
    чаткаш ли?
    Това е форум. Пускаш тема - очакваш всякакви коментари.
    И темата ти е буквално за деца под 15-16. Само на тази възраст един сравнително интелигентен човек ходи да си връща и планува отмъщения. Всеки с малко мозък си продължава живота и отмъщението му се изразява с това, че се чувства перфектно и не е засегнат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Не съм злобна използвачка, нито си го връщам тройно, обикновено все аз съм прецаканата и ревящата след раздели, пък и нямам зор да ме намразват още повече, но ..... от опит (един) - и неволен, и волен, знам, че боли да изложиш приятеля си пред неговата компания.
    Пробвай :>

Бтв аз имах много сериозен мотив да го направя : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Сиси, очаквам мнения по темата. Ако ти си от хората, за които писах в първата половина на първия си пост и нямаш какво да разкажеш, не пиши. Лека вечер.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Не съм злобна използвачка, нито си го връщам тройно, обикновено все аз съм прецаканата и ревящата след раздели, пък и нямам зор да ме намразват още повече, но ..... от опит (един) - и неволен, и волен, знам, че боли да изложиш приятеля си пред неговата компания.
    Пробвай :>

Бтв аз имах много сериозен мотив да го направя : D
    Ами разкажи.

Аз прибягвам да други техники, обикновено чрез трети лица. Или се пускам на някой негов приятел и правя каквото мога, за да им вгорча отношенията, или му обърквам нещата с някое момиче.

Не ми се разказва. Не съм настрояна добре вече с тая работа споделянето по интернет.
    Но и двата пъти смятам че се получи добре. Единият път го злепоставих наистина без да искам.
    И подозирам, че гадостта и при двата случая се получи така, че да удари по него, вместо аз да изляза тая, която прави фейл опити. Но както и да е.

Дано сега е живо и здраво момчето, че хич не му беше лесно с мен.
    По принцип не си отмъщавам - не искам хората да ме мразят. о.О
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Ще ти дам един съвет и се надявам да го обмислиш.

Мъжете не ги е*е грам какво говорят или мислят за тях другите мъже. Пък що се отнася до отношенията между хора ,които са си по-близки - шансовете да 'направиш мръсно' посредством 3то лице в същата компания клонят към нула.

Тук е доста вероятно да се опишат единствено ку*венски номерца ,които макар на пръв поглед от страничен наблюдател да изглеждат ефективни ,от личен опит мога да ти гарантирам ,че са абсолютен фейл и повод за подигравки сутрин на кафенце.

Ако си жена и имаш намерение да 'отмъщаваш' на мъж гледай да се увериш ,че (първо) има някакви чувства към теб и (второ) не те е отписал окончателно. / тук идва момента да вметна ,че ако е така няма да ти се налага да правиш такива неща /

Сама си вади изводите.

//
    Не ти чета морал ,бтв. Гледната ми точка е това ; някой мъжки ако желае да се включи ,разказвайки как някоя жена е смогнала да превърне живота му в драма - моля. Макар да се съмнявам.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Гледната ми точка е това ; някой мъжки ако желае да се включи ,разказвайки как някоя жена е смогнала да превърне живота му в драма - моля. Макар да се съмнявам.
    аз също. трудно е да признаеш как са те прецакали или унижили.

Всекии си злобее от време на време, дори несъзнателно. И все пак нали знаеш, че под роклята на яростта се крие тъгата.. както казваше Хорхе Бокай в един разказ

Цитирай Първоначално написано от MihaelaMM
    Всекии си злобее от време на време, дори несъзнателно. И все пак нали знаеш, че под роклята на яростта се крие тъгата.. както казваше Хорхе Бокай в един разказ
    това е мега доброто!! за кой разказ става въпрос?

Цитирай Първоначално написано от MihaelaMM
    това е мега доброто!! за кой разказ става въпрос?
    Не мога да се сетя точно, но книгата се казва "Приказки за размисъл", ще намериш доста по въпроса в нея

Преди време бях написала един статус или бележка в фейса,не знам какво беше точно, защото ми беше писнало от всичко...и една приятелка взе че си помисли че се отнася за нея и ме направи на нищо...а аз след време реших да я използвам за да се добера до момчето в което бях влюбена тогава и после и го казах...Правех и се на приятелка заради един боблук а с нея се познаваме от супер малки..Да.. беше адски тъпо,детско,долно...

Цитирай Първоначално написано от headstrong26
    Преди време бях написала един статус или бележка в фейса,не знам какво беше точно, защото ми беше писнало от всичко...и една приятелка взе че си помисли че се отнася за нея и ме направи на нищо...а аз след време реших да я използвам за да се добера до момчето в което бях влюбена тогава и после и го казах...Правех и се на приятелка заради един боблук а с нея се познаваме от супер малки..Да.. беше адски тъпо,детско,долно...
    евала че го сподели

Не знам каква е целта на тази тема освен всеки да си признае, че някога е вършил глупави неща.. ако пък идеята е ти да събираш опит от чуждите злини, жалка история. Злобата е нещо, което зрелите и умни хора, опитват да покрият дори да го чувстват.. да завиждаш, да отмъщаваш? По -добре ли ще ти е? Бори се за собственото си щастие вместо за чуждото нещастие.. ще намериш много повече смисъл и "изгода". И сега ще кажеш "бла - бла", такива коментари не ми трябват.. но ти го казвам като човек, който е минал през периода на "аз съм кучка" и единственото, което мога да ти кажа, че колкото и да не ти се вярва вместо да изглеждаш "суперрррррррр готина " си "меееееееега смешна".

Надявам се да си схванала идеята.

не бе, идеята не е да събирам опит. правила съм някои гадни неща и съм се чувствала зле после, искам да видя и други хора, които са постъпили така.

Аз съм от тези хора, който си връщат.
    Не ми пука детско ли е или не.. Като са ме наранили изпитвам зверско желание да си го върна (говоря за нещо от типа на - предателство).
    Не вярвам, че всичко се връща, а и така да е няма да чакам 20 години да видя страданието на човека, който ме е наранил. Не се гордея с това, но и не го смятам за нередно.
    Досега не съм се чувствала гадно след постъпките си и не съжалявам за нищо.

Това до известна степен ме облекчава.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от headstrong26
    евала че го сподели
    няма за какво да го крия...Аз съм мн импулсивен човек и мн често правя и казвам неща без да мисля...като се ядосам ми минават мн долни мисли но винаги когато сам се мъчила да си отмащавам аз сам била тази която е била по-наранена от цялата работа,дори и човека да ми е причинил страшна болка преди това.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Едно време обмислях дали да не се опитвам да отмъщавам, да правя мръсно. Ама в един хубав момент се сетих 'Абе мен кво ме е*е?'
    Да, ще направя мръсно, хубаво. Но в случая не би си струвало. Ако човекът те е наранил, много ще го грее какво ще кажеш за него. Ако търсиш отмъщение, най-много на себе си да навредиш.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на elysunny
    не мисля, че би ми правило чест да си 'връщам' на когото и да било
    не ти е харесало нещо - подмини го с усмивка
    не си хаби времето да отмъщаваш за каквото и да било
    животът е твърде кратък

Аз съм импулсивен човек и винаги си връщам. Доста открито злобно, самонадеяно и арогантно гледам враговете си и изобщо не ми пречи този факт. Когато нещо или някой ме е нервирал несъзнателно си го изкарвам на други хора (непознати, дори), а това ме успокоява, дори ми доставя удоволствие. Понякога си мисля, че съм доста грешна, но като изключим тези факти мога да бъда и други крайности.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Супер фен Аватара на elysunny
    цялата работа е в това, че когато си 'връщаш', когато някои те е наранил, първо изкарваш злобата си и второ показваш на тоя човек, че те боли, че мислиш за него
    аз пък мисля, че е по-добре да продължиш напред с една ако щеш иронична усмивка. много повече ще го засегнеш ако му показваш как не ти пука, и как можеш без него
    не знам къде сте израстнали и кой ви е възпитавал, но както агресията с агресия, не се лекува, така и на злоба, с злоба не се отвъща.
    така само показвате колко сте слаби и раними в действителност

Супер фен Аватара на djipsito
    Много пъти така са ме предизвиквали, нарочно да направя някоя мръсотия, да си върна, че не съм можела да се побера в кожата си от яд и от нерви. Някое момче, което ме е наранило, също много ми се е искало да усети болката ми, просто аз съм безсилна и оставям времето само да ги научи, че са сбъркали. А тва става рано или късно, понякога даже по-скоро отколкото очакваме. Колелото така се завърта, че винаги успяваш да застанеш на мястото на човека, с който си постъпил зле.

Аз не се гордея с тва, че се бях хванала с едно момче, само защото исках по някакъв начин да избягам от този, който обичах тогава. Не бях достатъчно силна да се изправя срещу чувствата си и избрах лесния начин. Тва момче, с което се хванах... беше ми безразличен, добре си изкарвахме с него първите 2 седмици и после почнаха излишните нерви. Не се държах гадно с него като цяло, ама бях доста дръпната и не правех компромиси. Когато сгафеше му го изкарвах през носа, а понякога само тва чаках- да се издъни... Винаги успявах да извъртя така нещата, че дори да не съм била съвсем права в дадени ситуации, му показвах, че той не е правия...

Накрая вече само чаках пак да се издъни, за да го оставя, понеже с добро не се получаваше, почвах да го съжалявам и така...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си