- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и отмъщение
сериозно, тва трябва да се вземе за заглавие на някой сериал...![]()
ясно е, че масово сме всеопрощаващи и безкористни, особено във форумите. а, и че когато някой идиот ни нарани, го зарязваме и продължаваме гордо напред, като само отвреме-навреме отронваме по някоя сълза, за да е по-драматична картинката. такава е модата.
в случая обаче ви питам за реалния живот и за гадостите, които правим. не се и съмнявам, че сте винаги прави за себе си. тук не е мястото да давате оправдания. точно обратното - бъдете цинични и прями, не четете морал и не се правете на невинни. омръзна ми от миловидни лицемери. искам да прочета смели мнения на хора, които не се страхуват да признаят, че са злобни използвачи и че си връщат... тройно.
така че, хайде... разказвайте![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ти въобще в ред ли си?![]()
Ти сериозно ли се гордееш с това, че си злобна използвачка, отмъщаваща (т.е. правеща мръсно и мислеща си, че някой после се сеща за тебе с мисълта колко си печена - а е точно обратното)?
Нещо или си предрусала с кафето, или си гледала твърде много драми, или и аз не знам. Егати и филмираното мислене.
То е ясно, че не всички сме перфектни и понякога се случва някоя човешка по-лоша черта да се прояви. Очевидно не сме самаряни. Но трябва нещо сериозно да не ти е ок с представите, за да се кефиш, че си такава.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хох ти знаеш ли, че май има един такъв турски сериал![]()
Даже мисля, че баба ми го гледаа
![]()
![]()
Оо. не.. сега се сетих ;дд То беше Любов и наказание ;дд Бабка ми го гледа редовно
![]()
![]()
Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...
не, сериозно, Сиси - това е моята тема. не ми я пълнете с малоумни съвети и личностни нападки. искам определен тип мнения и по-точно да прочета разкази на хора за гадните номера, които са правили, за да си отмъстят или просто под влияние на негативни емоции. и такива трябва да има.
чаткаш ли?бъдете цинични и прями, не четете морал и не се правете на невинни
Това е форум. Пускаш тема - очакваш всякакви коментари.Първоначално написано от ScarletBite
И темата ти е буквално за деца под 15-16. Само на тази възраст един сравнително интелигентен човек ходи да си връща и планува отмъщения. Всеки с малко мозък си продължава живота и отмъщението му се изразява с това, че се чувства перфектно и не е засегнат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не съм злобна използвачка, нито си го връщам тройно, обикновено все аз съм прецаканата и ревящата след раздели, пък и нямам зор да ме намразват още повече, но ..... от опит (един) - и неволен, и волен, знам, че боли да изложиш приятеля си пред неговата компания.
Пробвай :>
Бтв аз имах много сериозен мотив да го направя : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сиси, очаквам мнения по темата. Ако ти си от хората, за които писах в първата половина на първия си пост и нямаш какво да разкажеш, не пиши.Лека вечер.
Ами разкажи.Първоначално написано от jghgh
![]()
Аз прибягвам да други техники, обикновено чрез трети лица. Или се пускам на някой негов приятел и правя каквото мога, за да им вгорча отношенията, или му обърквам нещата с някое момиче.
Не ми се разказва. Не съм настрояна добре вече с тая работа споделянето по интернет.
Но и двата пъти смятам че се получи добре. Единият път го злепоставих наистина без да искам.
И подозирам, че гадостта и при двата случая се получи така, че да удари по него, вместо аз да изляза тая, която прави фейл опити. Но както и да е.
Дано сега е живо и здраво момчето, че хич не му беше лесно с мен.
По принцип не си отмъщавам - не искам хората да ме мразят. о.О
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще ти дам един съвет и се надявам да го обмислиш.
Мъжете не ги е*е грам какво говорят или мислят за тях другите мъже. Пък що се отнася до отношенията между хора ,които са си по-близки - шансовете да 'направиш мръсно' посредством 3то лице в същата компания клонят към нула.
Тук е доста вероятно да се опишат единствено ку*венски номерца ,които макар на пръв поглед от страничен наблюдател да изглеждат ефективни ,от личен опит мога да ти гарантирам ,че са абсолютен фейл и повод за подигравки сутрин на кафенце.
Ако си жена и имаш намерение да 'отмъщаваш' на мъж гледай да се увериш ,че (първо) има някакви чувства към теб и (второ) не те е отписал окончателно. / тук идва момента да вметна ,че ако е така няма да ти се налага да правиш такива неща /
Сама си вади изводите.
//
Не ти чета морал ,бтв. Гледната ми точка е това ; някой мъжки ако желае да се включи ,разказвайки как някоя жена е смогнала да превърне живота му в драма - моля. Макар да се съмнявам.
аз също. трудно е да признаеш как са те прецакали или унижили.Първоначално написано от Auriss
![]()
Всекии си злобее от време на време, дори несъзнателно. И все пак нали знаеш, че под роклята на яростта се крие тъгата.. както казваше Хорхе Бокай в един разказ![]()
това е мега доброто!! за кой разказ става въпрос?Първоначално написано от MihaelaMM
![]()
Не мога да се сетя точно, но книгата се казва "Приказки за размисъл", ще намериш доста по въпроса в неяПървоначално написано от ScarletBite
Преди време бях написала един статус или бележка в фейса,не знам какво беше точно, защото ми беше писнало от всичко...и една приятелка взе че си помисли че се отнася за нея и ме направи на нищо...а аз след време реших да я използвам за да се добера до момчето в което бях влюбена тогава и после и го казах...Правех и се на приятелка заради един боблук а с нея се познаваме от супер малки..Да.. беше адски тъпо,детско,долно...
евала че го споделиПървоначално написано от headstrong26
![]()
Не знам каква е целта на тази тема освен всеки да си признае, че някога е вършил глупави неща.. ако пък идеята е ти да събираш опит от чуждите злини, жалка история. Злобата е нещо, което зрелите и умни хора, опитват да покрият дори да го чувстват.. да завиждаш, да отмъщаваш? По -добре ли ще ти е? Бори се за собственото си щастие вместо за чуждото нещастие.. ще намериш много повече смисъл и "изгода". И сега ще кажеш "бла - бла", такива коментари не ми трябват.. но ти го казвам като човек, който е минал през периода на "аз съм кучка" и единственото, което мога да ти кажа, че колкото и да не ти се вярва вместо да изглеждаш "суперрррррррр готина " си "меееееееега смешна".
Надявам се да си схванала идеята.
не бе, идеята не е да събирам опит. правила съм някои гадни неща и съм се чувствала зле после, искам да видя и други хора, които са постъпили така.
Аз съм от тези хора, който си връщат.
Не ми пука детско ли е или не.. Като са ме наранили изпитвам зверско желание да си го върна (говоря за нещо от типа на - предателство).
Не вярвам, че всичко се връща, а и така да е няма да чакам 20 години да видя страданието на човека, който ме е наранил. Не се гордея с това, но и не го смятам за нередно.
Досега не съм се чувствала гадно след постъпките си и не съжалявам за нищо.
Това до известна степен ме облекчава.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
няма за какво да го крия...Аз съм мн импулсивен човек и мн често правя и казвам неща без да мисля...като се ядосам ми минават мн долни мисли но винаги когато сам се мъчила да си отмащавам аз сам била тази която е била по-наранена от цялата работа,дори и човека да ми е причинил страшна болка преди това.Първоначално написано от ScarletBite
Едно време обмислях дали да не се опитвам да отмъщавам, да правя мръсно. Ама в един хубав момент се сетих 'Абе мен кво ме е*е?'
Да, ще направя мръсно, хубаво. Но в случая не би си струвало. Ако човекът те е наранил, много ще го грее какво ще кажеш за него. Ако търсиш отмъщение, най-много на себе си да навредиш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
не мисля, че би ми правило чест да си 'връщам' на когото и да било
не ти е харесало нещо - подмини го с усмивка
не си хаби времето да отмъщаваш за каквото и да било
животът е твърде кратък
Аз съм импулсивен човек и винаги си връщам. Доста открито злобно, самонадеяно и арогантно гледам враговете си и изобщо не ми пречи този факт. Когато нещо или някой ме е нервирал несъзнателно си го изкарвам на други хора (непознати, дори), а това ме успокоява, дори ми доставя удоволствие. Понякога си мисля, че съм доста грешна, но като изключим тези факти мога да бъда и други крайности.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
цялата работа е в това, че когато си 'връщаш', когато някои те е наранил, първо изкарваш злобата си и второ показваш на тоя човек, че те боли, че мислиш за него
аз пък мисля, че е по-добре да продължиш напред с една ако щеш иронична усмивка. много повече ще го засегнеш ако му показваш как не ти пука, и как можеш без него
не знам къде сте израстнали и кой ви е възпитавал, но както агресията с агресия, не се лекува, така и на злоба, с злоба не се отвъща.
така само показвате колко сте слаби и раними в действителност
Много пъти така са ме предизвиквали, нарочно да направя някоя мръсотия, да си върна, че не съм можела да се побера в кожата си от яд и от нерви. Някое момче, което ме е наранило, също много ми се е искало да усети болката ми, просто аз съм безсилна и оставям времето само да ги научи, че са сбъркали. А тва става рано или късно, понякога даже по-скоро отколкото очакваме. Колелото така се завърта, че винаги успяваш да застанеш на мястото на човека, с който си постъпил зле.
Аз не се гордея с тва, че се бях хванала с едно момче, само защото исках по някакъв начин да избягам от този, който обичах тогава. Не бях достатъчно силна да се изправя срещу чувствата си и избрах лесния начин. Тва момче, с което се хванах... беше ми безразличен, добре си изкарвахме с него първите 2 седмици и после почнаха излишните нерви. Не се държах гадно с него като цяло, ама бях доста дръпната и не правех компромиси. Когато сгафеше му го изкарвах през носа, а понякога само тва чаках- да се издъни... Винаги успявах да извъртя така нещата, че дори да не съм била съвсем права в дадени ситуации, му показвах, че той не е правия...
Накрая вече само чаках пак да се издъни, за да го оставя, понеже с добро не се получаваше, почвах да го съжалявам и така...
Първоначално написано от antifashionshit