.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не мисля ,че някой ,който ме е наранил заслужава повече моето внимание ,че да си губя време от живота ,занимавайки се с отмъщение.
    Не съм го правила до сега ,но все пак не изключвам вероятността да ми се случи някога.
    Все пак когато ни наранят не само се чувстваме разбити и предадени ,но ни се иска да си го върнем. Нищо чудно да се поддам някой път.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Помня, че много се ядосвах и имах много енергия да отмъщавам, но всичко минаваше точно за 5 минутки и забравях
    Иначе, последно един бивш, след като се разделихме преди 2г. О.о , реши, че вече ме мрази ( при положение, че бях много мила с него винаги) и ме нахрани много лошо в скайп, не бях циганка, дето никой няма да я вземе и т.н.
    Та, просто какво направих - добавих го във фейсбук, там се вижда, че отново си имам сериозна връзка от 8 месеца и , че съм щастлива.
    Даже днес мисля да му пиша да го видя как е.
    Ще си изплюе червата от гадост :<
    А беше много добро момче, но много глупаво постъпи.
    И не искам да му е гадно, а по-скоро искам да се защитя, защото наговори отвратителни неща навсякъде.
    Което ме подсети, че е от випуска на Сиси с паячето
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    WonderLand
    Не бих тръгнала да отмъщавам на някого,на който преди време съм казвала "Обичам те!" Какво удовлетворение ще получа,от това,че някой страда?Определено не бих изглупяла до такава степен Честно казано,след като някой търси отмъщение,чувствата му все още не са изчезнали.
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Супер фен Аватара на shmatarok
    Връщам само, ако има сериозна причина. Като се замисля, от всичките ми връзки, само за една съм правила мръсно и то не за друго, а просто бях предизвикана от отсрещната страна, при това много гадно. ;/ Иначе не обичам да се занимавам с глупости, ама понякога се налага.

Град
    Гората на Сенките
    Веднъж съм отмъщавала - той ми каза, че няма да ми стане гадже и аз казах на госпожата, че е счупил едно от камиончетата! Това беше в детската градина
    Никога не ми е минавало през ума да отмъщавам по някакъв различен начин от това да вдигна глава и да продължа.
    Бившата ма приятелят ми се опитваше да ни прави мръсно, говореше за мен някакви неща, опитваше се да се докопа до него чрез приятелите му - и това съвсем в началото на нашата връзка. Единстеното, което постигна е да задрави нашите отношения и да й се смеем сещайки се за жалките й опити.
    Затова никога не искам да съм на нейно място - наистина много жалка и за подигравка на всички беше......
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Повече от фен Аватара на Meoww
    Не съм отмъщавала до сега. Опитвам се да подбирам мъжете си правилно, така че, не си търся мъж, който е склонен да нарани по някакъв начин, или изневери.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Meoww
    Не съм отмъщавала до сега. Опитвам се да подбирам мъжете си правилно, така че, не си търся мъж, който е склонен да нарани по някакъв начин, или изневери.
    Точно. Бивши не са ми правили мръсно, не ми се е налагало да се чудя дали да отмъщавал.
    Наранявали са ме други хора, но не отмъщавам. Над това съм.

Макар че ако някой ден реша да го направя, не завиждам на жертвата. Мога да съм далеч по-изобретателна от това да говоря лоши неща пред общи познати, да поръчам зверски бой или спя с гаджето й (ако е момиче).

Не съм отмъщавала, но сега с удоволствие бих. Но като се замисля...не си струва да си хабя нервите и времето заради някой, който не се интересува от мен.
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си