.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Програма за фитнес / момиче /

Здравейте ;р
    Решила съм че ще почна фитнес с едни приятели и се чудя какви упражнения да правя . Висока съм 163 и съм 49 килограма , на 15 съм ,слаба съм ! Поне така ми казват всички ;д Аз искам само да си стегна малко корема , бедрата и дупенцето малко за ръце малко и за растягане ( по принцип съм гъвкава ) . Та ако може някой да ми помогне с видовете упражнения и на кои уреди да се спра. Мерси предварително

Супер фен Аватара на HolyShit
    Кокалите ли ще стягаш ?

хах да как позна ;д не съм клечка само да кажа имам си месото както са казва :Д и не искам да отслабвам ами само да си стегна корема и бедра . Говоря за лека тренировка . И ако нямате нещо по темата да напишете , моля не коментирайте. Ако искате ще кача и снимка.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от didsinkaa
    хах да как позна ;д не съм клечка само да кажа имам си месото както са казва :Д и не искам да отслабвам ами само да си стегна корема и бедра . Говоря за лека тренировка . И ако нямате нещо по темата да напишете , моля не коментирайте. Ако искате ще кача и снимка.
    О да тук всички сме зажаднели за снимки на момичета !!!!!!! Тренирай 15-20 повторения, леки тежести, упражнения за крака и за корем и малко за ръце и прави стречинг
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

мерси но питах какви точно упражнения да правя ;р

клек и тяга

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Със свободни тежести, аз като видя момиче на уред и ми става странно
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на fenasf
    Дай снимка

По важно е храненето отколкото самата тренировка. Прави клекове, не е нужно да е с голяма тежест - много стягат задника

За корема прави коремни преси, а за стречинг - Прави нещата от това видео и си айляк

Може и кардио да правиш, но не се престаравай. Храненето е по-важно!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    праи чукове и 21

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Дай снимка

По важно е храненето отколкото самата тренировка. Прави клекове, не е нужно да е с голяма тежест - много стягат задника

За корема прави коремни преси, а за стречинг - Прави нещата от това видео и си айляк

Може и кардио да правиш, но не се престаравай. Храненето е по-важно!
    Според мен за корема най-добрия вариант е кардио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си