.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Причини ?

Hybrid View

Причини ?

Понякога ние момичетата си мислим, че дадено момче иска да е с нас само заради секса. Но ако момичето е девствено би трябвало момчето да е наясно, че няма да стане туку така. Кои са причините поради които едно момче би искало да прави секс с девтвено момиче?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Според мен не виждам чисто сексуални причини за да спя с девственица..
    Може би защото са с малки пишки и им е тясно и хубаво ?

чувства.
    и рядкото явление "девственица".

Причини поради които момче би искало да прави секс с девствено момиче?
    Ми ако и момчето е девствено... или се е влюбил в някоя девствена мацка - горкия ;/
    Аз се моля да господ да не ми се налага никога повече да го правя с девствена мацка ... един път ми е достатъчен ...

За да и бъди първият.

Като за начало, момчетата не си ги подбират по това дали са девствени или не Това е въпрос на развитие на самото момиче и сексуален опит (ако има такъв) Аз лично харесвам девствени момичета, но не мисля, че това е условие да си ги подбирам хах Момчето иска да бъде с нея не защото иска да я отвори, а защото му харесва самото момиче. А и дори да е девствена, има толкова много други начини да се задоволи с едно момче Въпрът е самото момиче какво иска.
    Защо на вълка му е дебел вратът? Ген!

Цитирай Първоначално написано от peace2dafame
    Като за начало, момчетата не си ги подбират по това дали са девствени или не Това е въпрос на развитие на самото момиче и сексуален опит (ако има такъв) Аз лично харесвам девствени момичета, но не мисля, че това е условие да си ги подбирам хах Момчето иска да бъде с нея не защото иска да я отвори, а защото му харесва самото момиче. А и дори да е девствена, има толкова много други начини да се задоволи с едно момче Въпрът е самото момиче какво иска.
    +

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от terry2
    чувства.
    това е .. !!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Е все някое момче ще трябва да прави секс с девствено момиче, освен ако тя не реши да се отвори с краставица / примерно /.
    А за тези които умишлено търсят девственици - ясно, че не са наред с главата !

anonymous708973
    Guest
    Чувства, естествено, какво друго.

Не говорим за тия, които си падат нарочно по девствени.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако изключим изродите дето девствените момичета са им фетиш, причините могат да са много.
    Може да се е влюбил в нея преди да разбере, че е девствена или и той да е девствен и да го е страх да не се изложи пред някоя опитна кака, и тн. и тн куп причини.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от terry2
    чувства.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Леле... Нямам думи. Звучите все едно да си девствена е нещо ужасно. На къде отива света...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Аз съм на мнение, че когато едно момче харесва едно момиче, това че е девствена не би го спряло. И все пак повечето предпочитат опитни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Re: Причини ?

Цитирай Първоначално написано от tit
    Понякога ние момичетата си мислим, че дадено момче иска да е с нас само заради секса. Но ако момичето е девствено би трябвало момчето да е наясно, че няма да стане туку така. Кои са причините поради които едно момче би искало да прави секс с девтвено момиче?
    Значи понякога момичетата сте на прав път Причините да искаме секс с вас е природата. Ако си забелязала мъжките катерици чукат женските. Сред катериците не са на почит дълбоките приятелства, но определено ядат лешниците заедно. Женските ядат и орехи.

Има повече причини да не искаме девственици - основната, че са като Драгомански дървени брикети - топлят, обаче раздвижиш ли се, ще изгасне огънят. Причините за са....донякъде е интересно да бъдеш първия, помпа самочувствието, обаче е и голяма отговорност. Ако се вкараме в по-големи филми, на подсъзнателно ниво, да си първия е все едно да маркираш жемната, да маркираш територия. Има подобни изследвания, определено има някакъв мит около секса с девствени, значи има някаква причина за това. Каква точно е....."ху ноус?"

П.П. Дразнимс е обаче и на "общи момичета"...такива, с които почти свеки познат вече е бил.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Аз съм на мнение, че когато едно момче харесва едно момиче, това че е девствена не би го спряло. И все пак повечето предпочитат опитни.
    И аз така мисля.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от peace2dafame
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си