- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Причини ?
Понякога ние момичетата си мислим, че дадено момче иска да е с нас само заради секса. Но ако момичето е девствено би трябвало момчето да е наясно, че няма да стане туку така. Кои са причините поради които едно момче би искало да прави секс с девтвено момиче?![]()
Според мен не виждам чисто сексуални причини за да спя с девственица..
Може би защото са с малки пишки и им е тясно и хубаво ?![]()
Причини поради които момче би искало да прави секс с девствено момиче?
Ми ако и момчето е девствено... или се е влюбил в някоя девствена мацка - горкия ;/
Аз се моля да господ да не ми се налага никога повече да го правя с девствена мацка ... един път ми е достатъчен ...
За да и бъди първият.![]()
Като за начало, момчетата не си ги подбират по това дали са девствени или неТова е въпрос на развитие на самото момиче и сексуален опит (ако има такъв)
Аз лично харесвам девствени момичета, но не мисля, че това е условие да си ги подбирам хах
Момчето иска да бъде с нея не защото иска да я отвори, а защото му харесва самото момиче. А и дори да е девствена, има толкова много други начини да се задоволи с едно момче
Въпрът е самото момиче какво иска.
Защо на вълка му е дебел вратът? Ген!
това е .. !!Първоначално написано от terry2
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувства, естествено, какво друго.
Не говорим за тия, които си падат нарочно по девствени.
Ако изключим изродите дето девствените момичета са им фетиш, причините могат да са много.
Може да се е влюбил в нея преди да разбере, че е девствена или и той да е девствен и да го е страх да не се изложи пред някоя опитна кака, и тн. и тн куп причини.
Леле... Нямам думи. Звучите все едно да си девствена е нещо ужасно. На къде отива света...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз съм на мнение, че когато едно момче харесва едно момиче, това че е девствена не би го спряло. И все пак повечето предпочитат опитни.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Значи понякога момичетата сте на прав пътПървоначално написано от tit
Причините да искаме секс с вас е природата. Ако си забелязала мъжките катерици чукат женските. Сред катериците не са на почит дълбоките приятелства, но определено ядат лешниците заедно. Женските ядат и орехи.
Има повече причини да не искаме девственици - основната, че са като Драгомански дървени брикети - топлят, обаче раздвижиш ли се, ще изгасне огънят. Причините за са....донякъде е интересно да бъдеш първия, помпа самочувствието, обаче е и голяма отговорност. Ако се вкараме в по-големи филми, на подсъзнателно ниво, да си първия е все едно да маркираш жемната, да маркираш територия. Има подобни изследвания, определено има някакъв мит около секса с девствени, значи има някаква причина за това. Каква точно е....."ху ноус?"
П.П. Дразнимс е обаче и на "общи момичета"...такива, с които почти свеки познат вече е бил.
И аз така мисля.Първоначално написано от marilyn
Първоначално написано от antifashionshit
Първоначално написано от peace2dafame
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd