- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- края на света ?!?
Според вас ще има ли край на света през 2012г. Да знам че темата е има много пъти!
Уф ,много скучен стрийм.
Защо ли се навих да го гледам...
Е ,поне ще видя Никод как се излага ,лол. А коментаторът е такова дърво - да млъкне по-добре. По-приятно ще си прекарам 30те минути.
И цигарите ми свършиха.
Е ... поне имам Кола ,де.
И огладнях ...
тва е 'щото не съм пушил от няколко часа.
....
А ако спра цигарите не ми се мисли. Сигурно ще заприличам на Крис Фарли ... глътнал кег бира.
...
Уф ... вярно е много скучен тоя стрийм.
Я да си видя фейса и тийна.
... мхм ,нищо ново.
Я ...
още една тъпа тема.
Здравей, пума е тийм. Как си котьо ?
^Оле...пушиш и използваш фейсбук...вече падаш под долната граница!
Темата няма ли я вече поне 10тина пъти?
Im back...
просто прочетох една тъпа статия че според някакви си учени от мексико сме ще ли наистина да умрем през 2012 и за това реших да видя колко хора мислят че е пълна простотия
http://fakti.bg/show/23481-kraat-na-...-e-prez-2012#/
А ти добре, че пак на време се осети...по-ефектно щеше да е, ако го научиш през 2013 или по-нагоре...Първоначално написано от pumateam
По тази тема е посано много(и малко) в десетки теми в същия раздел...
Im back...
Търсачката за какво е?
Зависи какво разбираш под "умрем"?
Im back...
Кво пак се дзвериш бе Кьофте.
Мама пак ли не те нашляпа по дупето или напоследък си станал послушно детенце и не мърсуваш с мишката на компютъра ,до която иначе те допускат по изключение.
Лошо момче. Лошо. А мислех да те нагостя с близалка.
нашето летоброене е точно толкова прецизно, колкото и сметките на братовчед ми, който завърши първи клас с 3 преди няколко години.
REGGAE BOOM <3
по принцип са определени не повече от около 5-6 хилядолетия за царството на "тъмнината"/дявола, и понеже те вече почти изтекоха, и така това е едно от нещата от които е сигурно че "свършекът" ще дойде съвсем скоро, най-вероятно някъде до не повече от няколко години
"петимата паднаха(т.е. пет хилядолетия ще преминат), и единият сега е(т.е. и свършекът ще дойде някъде в/през шестото хилядолетие)" Откровение 17: 10
Ти понеже не си приет/си отхвърлен от обществото...и търсиш интернетно възприемане...но поне не се хвърляй като гладна кокошка на начепкана коприва...няма да развълнуваш никой!Първоначално написано от Auriss
Im back...
Отсега си правете планове за приятно прекарване на последният ден. Пада се петък...идеално!Maите и те души носят- искали са и те хората да направят един прощален БИАД в петък вечер преди края на света. Сигурно петък вечер ще е пълно с маи в БИАД и няма да може да се влезе
аз пък точно преди края ще се потроша с херц.. и ще си имам лично мой край.![]()
Не говори глупости, излагаш се... и няма нужда да разделяш всяка втора думичка с / , не сме толкова малоумни, можем да се досетим к'во имаш предвид. И се научи да използваш препинателни знаци, как искаш някой да разбере нещо като пишеш по едно километрично изречение във всеки пост.Първоначално написано от npp
Обществото да го духа ,но имам един въпрос относно сравнението ти. Какво е начепкана коприва и себе си ли визираше с това словосъчетание ?Първоначално написано от TheMightyNadenica
^Ами ако беше работил някога на село и да се грижиш за животни, или като цяло селскостопанска дейност да беше извършвал някога...щеше да знаеш! Но уви...
Im back...
Фактът че мама те обгрижва доволно всеки ден не се води селскостопанска дейност ,нали знаеш ?
//
Макар понякога да остава с впечатлението ,че си пиша с тапир.
Аз не кисна като теб по цял ден пред компа и да копнея да посетя някое градско удоволствие(мол, кафене, сладкарничка, кръчма и тн) и това да ми е остновната работа...и като ми дадат мотика и да питам коя страна да хвана...или като ми кажат да издуя някоя козичка и да я хвана за опашката!
Im back...
издуяиздуяиздуя![]()
Не се прави на ударен...знаеш за какво гълча! Не изопачавай нещата от правописна грешка! Това, че не си вършил селскостопанска дейност, а само киснеш по градските удоволствия не е мой проблем...просто си признай...няма нищо страшно! Като виждаш, че не може да отвърнеш, се хващаш за първата дреболия извън темата...слабо!
Im back...
Така ли му се вика вече ?селскостопанска дейност
Хах...пораженец...но бяга...истината ще те удари по главата...мен ми е все там...
Im back...
Струва ми се обаче ,че тебе вече здраво те е цапардосала 'истината'. Същински Ганди