- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- СПЕШНО! пъп..
от известно време наблюдавам зачервяване и лек секрет от пъпа.. супер много ме боли, направо не се издържа! всеки ден го почиствам и поддържам хигиена, но последните дни болката е непоносима.. като малка съм имала пъпна херния, но е излекувана. някакви идеи какво може да е?
Нз дали е възможно отново да имаш пъпна хернияно най-добре отиди на лекар.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
да, утре ще отида, но реших да питам предварително за предположения, че се филмирах..
мерси (:
хернията е излизане на червата извън коремната кухина пез да разкъсват моментума
не е херния споко
ОДИН!!!
Шом има "сълзене" не е хубаво. Все пак това си е един вид черво ... хубаво като идеш на лекар пиши после какво има ,че ми стана любопитно. Но мисля,че не е хубаво да го пипаш много . Хубаво е ,че поддържаш хигиена, но не бъркай с нищо вътре.. може нещо да си го разранила,ама чичко доктор ще ти каже със сигурност!
maDamn
Доживях да чуя, че пъпа е черво. =D> Браво Айнщайн.Първоначално написано от granger
Авторке иди на лекар, защото вероятно има някаква инфекция.Пъпната херния не ме кефи като диагноза.Това, че като малка си имала не означава, че сега също имаш.Но както каза човека това си е един вид черво и нищо не се знае. take care![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
пичове, личната ми каза, че вероятно някой път не съм го изплакнала хубаво и е останало малко сапун вътре и съм получила инфекция..
каза ми да го промивам със спирт и ми предписа болкоуспокояващи, ако продължи да ме боли така ще ми даде направление за коремен хирург
благодаря на всички за коментарите!