- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Защо Дяволът не е хомосексуален ?
То че спамилня - спамилня е! Ауриса за пореден път показва пренебрежимо ниско ниво на интелект!
Ако трябва да бърбоча по темата...еми нали в Ада се мъчи душата, а не тялото...така че оная работа на Дявола не значи нищо!
А по тази тема може да се заключи, че ауриса нарочно усмива хомосексуалността, и се опитва да парадира с това, че я мрази...за да се опита да скрие, на себе си или на околните, факта за латентната си хомосексуалност! Но тя рано или късно ще надделееее!
Im back...
^ Я да не ме клеветиш така долно.
Аз съм бисексуален. Даже трисексуален. Падам си по мъже ,жени и по теб.
Ясно ли ти е !
Опа...
забравих да ти кажа ,че 'усмивам' се пише с буквичката О.
Пък интелектът е доста субективно нещо.
А накрая...предаде се, опитвайки се да иронизираш!
Im back...
Кой е казал, че има?Първоначално написано от Concussion
Im back...
^
![]()
![]()
![]()
?
Я кажи ми го направо с думи че не ловя вече синтаксиса на емотиконите от вълнение!
а аз си мислех, че между нас ще се получи нещоПървоначално написано от Concussion
, ама щом ма нещеш ше хода при комшийката от входа.
![]()
И ръчичката ти може да свърши отлична работа.Първоначално написано от evropeiski
да , ама аз си сакам любоффф да има и съм романтичен, даже бих казал едно стихотворение за любоффтЪ ама ма е сраммм.Първоначално написано от Concussion
![]()
Ние ще правим секс като се оженимПървоначално написано от playy
Ходи да лъскаш на снимки на баба си, бе, олигофренчеПървоначално написано от evropeiski
![]()
Надявам се да ти е ясно че според християнството че според християнството, джиджи биджи с цел удоволствие не е позволено, позволено е само с цел продължаване на рода и прекрачиш ли границата ще си общуваш на четири очи с рогатото приятелче.Първоначално написано от evropeiski
![]()
![]()
Много си лицемерен мой човек с такова поведение и да твърдиш че си истински християнин.![]()
![]()
всъщност не си прав ^![]()
В християнството сексът е ''легален'' когато е между двойка сключила брак и дали ше е за удоволствие или за бебета няма значения,нали секса уж идва от Бога..но дори и това не оправдава похотливите мисли на 1 чист християнин!![]()