Цитирай Първоначално написано от Bianc0
Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
Та вече съм на 16
И е общоприето на тази възраст вече да започвам да се запознавам с момичета и да си имам гадже и т.н. Е хубаво, но защо обаче аз нямам никакво желание за връзка. Просто ми изглежда странно. Все едно още не съм готов за това. Усещам натиск от хората около мен, защото те си имат гаджета, а аз не и сякаш изоставам, но същевременно не искам да съм с приятелка, не знам защо. (не, не съм гей, нека да пропуснем този момент ако може). Преди време мислех, че искам връзка, но осъзнах, че това беше породена от чувство за самота, с което се справих вече, вместо да потискам самотата с някаква връзка.
Сигурен съм, че ако отворя бизнеса ще си намеря момиче, тъй като съм чаровен, умен и забавен, но просто голяма част от мен не иска. друга иска, но предполагам просто, за да не се отделям от стадото -.-
Не изпитвам и нуждата от секс, не е нищо особено според мен, не знам защо хората са толкова обсебени от това все да правят секс.
А също така е важно да се отбележи, че съм доста интровертен тип човек. Също така обожавам самотата. Много често съм сам, приятно ми е просто.

Това е супер лично, не знам защо го споделям

Да го има.
Да го има 2 пъти.

Btw Oy7ofCon7roL, вече няма никакво съмнение за това какъв си.