- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- и аз да пусна тема
мн добре усети в кой смисъл го казах,не ми се прави сега на малоумен (макар,че не съм толкова сиг. че не си де ) и ако може пак - как правят камионите като дават назад ?Първоначално написано от yakuza_
![]()
човек,ае стига,че се излагаш.. и без това ти личат от далече някой неща може и да не ги потвърждаваш![]()
не моя ник е еба се от 13, кой се излага сега ?
n00bs
от ника на някого до самият човек има огромна разлика,а това,че ти съдиш хората само по ника им достатъчно говори за теб,а като си отвориш устата направо човек се убеждаваПървоначално написано от yakuza_
![]()
и все пак, не мен ебаха като бях на 13, макар, че ти може и да си системно изнасилвана от някой роднина
n00bs
ами съжалявам ама и мен не саПървоначално написано от yakuza_
... а за второто,което каза - не,не съм ама на никой не го пожелавам,а това,че ти си някакъв изрод,който грам уважение няма към хората и към техния личен живот си е твой проблем .. и от ся ти казвам - ако има нещо друго го казвай на лично
щото си мн отворен ама като ти кажа да си казваш нещата на лично не пишеш нали педалче грозно.. ся ми изчезни щото и без това за нищо не ставаш
![]()
не ми казвай какво да правя, не съм едноръката ти 12 годишна аверка с разкъсана химена
n00bs
гъзобол detected
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от yakuza_
напоследък все по-често ме разсмиваш
![]()
![]()
nigga stole my bike
якуъза бате простотията ти почва да взима връх над търпението ми. тва да ти е последната тема, в която се цепиш като пълен селяндур и въобще не ме интересува дали е трол. Чувствай се предупреден.
ей тва е тема за добро утро
Creative Technologie
Хм.. Тодоре,забавляваш ли се докато травмираш малките дечица?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
стабилно да, както и всеки който ми се вързваПървоначално написано от ElinoOor
това не беше ли раздела без граници
![]()
n00bs