- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моите вежди
От сума ти време се чудя как да си ги направя,за да ми утиват,пуснах ги малко,пооформих ги сама и ето резултатъттези,които разбират повече,какво биха ме посъветвали,има ли още какво да се прави по тях?
КОЗМЕТИК!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добре де ясно ама аз не знам как трябва да ми ги направи,как да й обясня каква форма да са като не знам![]()
Не трябва да има такива единични косъмчета, трябва да ги почистиш и после да оформиш. Като цяло плътни вежди реално отиват на много малко хора, така че избери някакъв среден вариант. На козметик най-добре, ако не можеш сама. Важното е, че дори и да ги оплескаш, после ще пораснат пак. Не е нещо непоправимо.
Как?Първоначално написано от bloodymirror
Мисля,че формата от авата ти е добра като за начало.
Не ги прави много тънки.Мисля,че по-дебели ще ти отиват повече.
Предполагам, че козметичката ще те посъветва какви биха ти
отивали ако не можеш сама да решиш.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Разбира се ме опитна козметичка би могла да ти препоръча формата. Аз само при козметичката си ги оформям.
дори не си ги почистила хубаво ....Някоя приятелка да ти ги пооправи или върви на козметичка .
Hostis Honori Invidia
Най-добре иди на козметик... да ти ги оформи, почисти и подстриже ... Не мисля, че има нужда от кой знае колко драстична промяна във формата, просто да ти пооправи чупката (извивката).
КОЗМЕТИК
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Но кадърен козметик!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
е тя няма как да разбере, ако не е ходила, освен ако не й препоръчатПървоначално написано от marin4itu
Което е най-добрия вариант.Първоначално написано от musS
Няма смисъл да казваш каквото и да било на козметичката освен по-тънки или по-дебели. Опитът ми е показал, че да си ги правят както си знаят е най-добрият вариант, иначе
Препоръчвам ти Абас. Страшно е добър по мое мнение. Маха ги с конец, което боли по-малко отколкото с пинсета. Салонът му се намира почти срещу Sky City.
така ли, я поясни малко къде по-точно е, близко ми е горе-долу ..Първоначално написано от Bonbonenata
![]()
Не те съветвам да се подлагаш на оформяне с конец. Това наистина е разпространено в Изтока, но често после започват да растат по-груби и сгъстени косми, а понякога и подкожни косми - тогава вече става голяма беля. Е от един два пъти едва ли ще стане, но не знам колко ти е чувствителна кожата.
Аз поне ходя при Вени от студио Париж - близо е до Съдебна палата и доста момичета ходят там за вежди.
Първоначално написано от Bonbonenata
Живота е рисуване без гума за триене... : )