.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Супер фен Аватара на sashko705

Eeee... Верно ли?

"Главният екзорсист на Ватикана – отец Гейбриъл Аморт, заяви, че „Хари Потър” и йогата са творения на Дявола.

85-годишният свещеник, нает на работа преди повече от две десетилетия от покойния вече папа Йоан Павел II, изненада присъстващите на състояла се преди няколко дни конференция, като обяви, че най-известната фентъзи поредица на Дж. К. Роулинг и индийското учение, което приема медитацията като основно средство за постигане на духовно прозрение и спокойствие, са всъщност творения на Дявола, които покварват хората.

„Практикуването на йога носи зло, така както го прави и четенето на „Хари Потър”. И двете изглеждат много безобидни, но са свързани с магията и носят злини. Йогата е едно от най-големите творения на Дявола. Мислите си, че тя ви помага да събудите ума си и да направите гъвкаво тялото си, но тя води до индуизма. Всички тези ориенталски религии са основани на погрешното вярване в прераждането”, заяви отец Гейбриъл Аморт."

ЗАЩООООО Аз се чудех защо само лоши неща ми се случват...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Град
    София
    didn't read lol
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Повече от фен Аватара на needle
    Всички дебили викащи "акцио" и бъркащи си с палеца на крака в носа трябва да горят в ада.

мързи ме да чета ся
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    didn't read lol

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от needle
    Всички дебили викащи "акцио" и бъркащи си с палеца на крака в носа трябва да горят в ада.
    О, Rly?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си