- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бива ли да си отглеждаш детето вегетарианец?
А тези, които не искат деца, защото смятат, че това няма да им е изгодно, без да обръщат внимание на емоционалната страна?Първоначално написано от NightGuardian
+ това, излиза, че 8-годишните момиченца, които си играят на семейства, са вече пораснали
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
веднъж да кажа и аз. Запази си теориите за себе си.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
ше яде каквото иска, важно е да не е прасе
то густо, то пусто
Леля ми (бог да я прости) ми разказваше за една там тяхна близка ли е каква е не помня, че не давала на детето си още от бебе да яде месо. Каза ми, че постоянно го водят по болници и има много здравословни проблеми, изкривяване на краката и т.н.
Мисля, че месото е много важна част от менюто на едно дете. Докато расте и се развива организмът му има нужда от всичко. Мазнини, белтъчини, въглехидрати и т.н. и т.н. Когато порасне (да кажем около 18 ) нека си решава сам/а какво ще яде. Но не мисля, че човек, който е ял дълги години месни продукти, просто така би спрял изведнъж да ги консумира. (мое мнение) Примерно може да не обича агнешко, заешко или някакво друго месо, но това си е до човек.![]()
А междудругото не знам защо всички си мислят, че вегетарианците ядат само треви.![]()
Не е така.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
по-скоро прекалено егоистично и много често неоформено.Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Не бих го лишил - вегетарианството е въпрос на личен избор.
ПП. Все пак познавам родени вегетарианци, които си имат остра непоносимост към месо и месни продукти, но не са слаби, рахитични, болнави и т.н. Важно е не дали си вегетарианец, за да си здрав, а дали ядеш умно и правилно.
Хора, които не ядат месо, но бичат само мазни пици със сирене и пържени картофи няма как да претендират за здравословно хранене, както и хора, които се задръстват с бекон и мазньочи.
Само едно ми е много смешно - така като казвате, ще му давам разнообразни храни - белтъчини, мазнини, въглехидрати кво да не си мислите, че детето като е на 4-5 години ще яде ребърца примерно? В повечето случаи децата като малки въобще не ядат месо и доста от момичетата (поне тези, които аз познавам) са си запазили отвращението от него и си остават вегетарианки за живот...
the game
СМЪРТ ЗА НЕМЕСОЯДНИТЕ ! ТЕ СА БОЛНИ, ДЕЦА НА ДЯВОЛА, НЕЧИСТОПЛЪТНИЦИ !СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА НЕПИЕЩИТЕ !
n00bs
и кво, тия дето се зобят и не могат да пиятПървоначално написано от yakuza_
![]()
the game
един тука се зобеше мн яко, пиеше, пълнеше и носа, и веднъж отиде на лекар и му казаха, че ако продължава така, няма да доживее и до 25(в момента е на 20) и е доста отслабнал
![]()
n00bs
Едни месо не ядат, други деца не искат да имат... Неестественици такива !
Такива хора, които не дават на децата си да ядат месо са за един такъв хубав бой... Ясно е, че има нужни за растежа съставки в месото, не една и две... Също, всеки трябва сам да си избере дали да е вегетарианец, християнин, дяволопоклонник, или да си набутва насмолени колове в задника... САМ ! Да, може докато е малко детето да му се дадат разни насоки, да му се покаже това, онова, ама това е прекалено... Ами някой мюсюлманин ако не е искал да му режат препуциума какво да прави, а ? ( не че ми пука, ама... )
Бахти фейла в тая тема, в кренвиршите нямало месо, не знам си кво... смерт за всички вегетарианци! Ако в яденето няма мръвка... просто не е ядене!