- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вижте бе душички
Добре,нацизъм е по-точно въпреки,че фашизма пак е почти същото.А аз се дразня не на националистите,които си обичат страната,а на нацистите-националисти,дето се кланят пред Хитлер,бият се и мразят всичко различно от арийската раса
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
имах предвид дали изобщо правиш разлика между фашист и нацист.Първоначално написано от Greennight
не,не са почти еднакви, това, че и двете имат крайни идеи и виждания, не значи, че са еднакви :>
като гледам не знаеш ,че нацист и националист е едно и също.
Ок,нацистите мразят само другите раси,докато фашистите мразят другите раси,инвалидите,слепите,ку ите и т.н...Почти едно и също е...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ами не е същото,може да си обичаш родината без да мразиш китайците примерноПървоначално написано от NightGuardian
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
чакай малко, защо някой не би мразил китайците ?! отвратителни са
n00bs
защо смяташ, че фашистите мразят другите раси?Първоначално написано от Greennight
В днешно време не съм много наясно как стоят нещата, затова не смея много много да говоря, но за същността на фашизма и на национализма мога да говоря а лот.
При фашистите никъде няма хейт към друга раса.
Аз мога да обичам всички раси , но да не обичам сакатите, слепи , инвалиди и етц. и да смятам , че не заслужават да живеят. Това ме прави ФАШИСТ! Трябва да си идеален - прав , здрав , корав.Просто на времето са вървели двете идеи ръка за ръка.Фашизма заедно с национализма.
п.п не съм фашист <3
всъщност идеята на фашизма не е такава, поне в началното си развитие идеологията на фашизма изобщо не е такава, в днешно време не знамПървоначално написано от NightGuardian
Фашизмът (италиански: fascismo) е радикална, авторитарна, и националистическа политическа идеология.[1][2][3][4] Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава[5] и вярват, че нациите и расите са в постоянен конфликт, поради което само силните от тях могат да оцелеят, бидейки здрави, витални и чрез отстояване на себе си в борбата срещу слабите
Тва пише в Уикипедия.Аз го разбирам като нацизъм,само че с още някои попълнения...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
има разлика от това да обичаш родината си , всеки нормален човек обича родината си. Това да не я поставяш с наравно с другите и да имаш за нещо повече и да подклаждаш към това , това те прави националист.Първоначално написано от Greennight
страхотни умения да сърчваш в гугъл, ако искаш на лично мога да ти обесня каква е била в началото идеята на фашистите, говоря по времето на Мусолини и какви са били вижданията на нацистите по време на ХитлерПървоначално написано от Greennight
мога да ти изтъкна разликите
смърт за белите!Първоначално написано от nyancat
![]()
Ами ако ти се занимава с удоволствие ще те изслушамПървоначално написано от cweeet
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Да,а това примерно,че нямам нищо против евреите ми пречи да съм националист така ли ? Нацизма и национализма имат общо,но със сигурност не е 1 и също,както ти казаПървоначално написано от NightGuardian
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
само че след 15-20 минутки, че ще ми отнеме а лот оф тиме, а сега трябва да правя едни задачи по счетоводство.
@илияне, ти тихо
Нямам нерви да чета дългите ви безсмислени постове, но не смятам за правилно да се постват лс във форума, защото има причина да се наричат лични съобщения.
17/56 всички "въглища" в ТЕЦ-овете !Първоначално написано от NightGuardian
n00bs