- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вижте най-новото ми клипче от снощи
http://vbox7.com/play:037012173c
коментирайте, дискутирайте, оценявайте и т.н![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
.. ами..
... щом казваш.....
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
аз ли съм сляп? Или Ку-кукс-клан бичуват бял човек?![]()
не знам колко го разпъват ама стабилно го шибатПървоначално написано от NightGuardian
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо пропуснах дълбокият смисъл, който имаше в клипа, а вчера едно от протата си загуби значката, защото като теб качва авторски клипове от тубата.
Аз съм със стабилни връзки, няма как да го изгубяПървоначално написано от torVPN
![]()
С някой от смотаните редактори като чефо и компания ли, а всичко можеш да загубиш.Няма да си първият или последният, който е ревнал, че нещо му е станало с профила.Първоначално написано от EinGutesKind
не чу ли, че е нига ловърПървоначално написано от NightGuardian
![]()
от кой филм е това ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
е пък и да го изгубя, здраве да е, не ми зависи живота от един профил![]()
не знам, взех го от ютубПървоначално написано от Oy7ofCon7roL
![]()
дай линк в ютуб тоя филм ша бива щом има ку-кукс-клан
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Дано сам да си вярваш, защото мен трудно ще ме убедиш.Знам ви почти всички прота там, какви сте мизерници и за всяко нещо ходите да ревете на мода, който пък ви казва, че не е добра идея да се занимавате с мен.Първоначално написано от EinGutesKind
Всички клипове са ти свалени от тубата, а нищо не си направил сам и сега заради такива като теб е забранен сайта във фейса.
не мога да го намеря, беше озаглавен само "4"![]()
95 % от клиповете във вибокса за взети от тубата, какво си седнал да ревешПървоначално написано от torVPN
![]()
Трудно ти е да схванеш, какво ти казвам ли, а продължавай да сваляш Авторски клипове и да ги качваш сам, за да видиш, какво ще ти се случи с профила.Първоначално написано от EinGutesKind
Едно е да сваляш и качваш видео клипове(които пак са защитени с авторски права) и да го правиш с клипове, които са направени от ъплоудърите в тубата(влогъри, песни изпяти от тях)