.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Секс с два презерватива

Знам,че ще ви се стори смешно, но ако се прави секс с два презерватива,по-безопасно ли е? Моля ви отнесе се сериозно към темата

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ще бъда максимално сериозна-ако видиш мъж, който си слага два презерватива, аз съм трамвай. На някои мъже и с един им е трудно да свършат качествено работа, а я си представи с два. Сигурно ще е по-безопасно, но при правилно сложен презерватив и един си е напълно достатъчен и безопасен.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Може и 3 да сложите, щом ви влече.

Сериозно, един, но правилно поставен, върши достатъчно добра работа. А и ще спестите някой лев.
    Welcome to the Jungle...

Един приятел го прави, щото били ултратин и мацката мислела, че щял да се скъса един Само пък да ви кажа, че така по лесно се късат, който не знае...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

anonymous708973
    Guest
    Ако видя, че момчето, с което съм в леглото, тръгне да си слага два презерватива, си вдигам гащите и си тръгвам, уплашена от космическата липса на акъл!

Повече от фен Аватара на Meoww

хахахахахаха личи си , че си на 15 мойто момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си