- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Mi6inka
да и кажем ли![]()
ОДИН!!!
Не си съсипвай живота... не говори с бившатаПървоначално написано от darkPaladin
![]()
няма ли да е бруталноПървоначално написано от Mi6inka
![]()
ОДИН!!!
изпитвам един специфичен дискомфорт![]()
няма да ви затруднявам, просто ще ви кажа...рипа ми гъзо
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
с мишинка си разменихме умовете докато си чукала нея си чукала мен и обратното и тва през целия ни брак![]()
ОДИН!!!
Говорили ли сте с бившия си, след като се разделихте? Ако не, браво. Винаги съм бил на мнение, че нищо добро не идва от контакта с бившия ти, така че има две причини, поради които трябва да ги оставиш.
Първо, ако искат да се свържат с вас, те ще се върнат. Ако не са се върнали (6 месеца по-късно), значи не се интересуват да чуят от вас. Второ – и по-важно – е, че разговорът с тях наистина може да съсипе това, което има потенциал да бъде страхотен живот за вас сега и ще ви кажа защо.
Ако сте скъсали с партньора си, искам да ви предложа да избягвате контактите поне шест месеца. Ако бившият ви не се свърже с вас през това време, това означава, че той или тя е продължил напред.
От друга страна, ако все още изпитвате силни емоции след шест месеца, има някои неща, поради които трябва да се свържете с него или нея.
Последно редактирано от Rengur : 01-23-2022 на 13:33 Причина: Реклама.