- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете какво да правя?!?!
Много харесвам едно момиче ,с което сме добри приятели.Миналата седмица и предложих да се видим, и тя се нави ,но ми каза да и пиша вечерта за да се разберем окончателно.Хубаво ама като и писах вечерта и тя каза ,че не може да дойде защото имала работа и цяла седмица отказва заради някакви тъпотии.Много я харесвам и не знам какво да правя вече моля кажете ми как да я навия да излезем.
П.С. На морето това лято почти бях сигурен че ме харесва и ако успея да я видя ще и кажа какво изпитвам към нея.Моля помогнете и благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
![]()
В едно училище ли учите ? ако учите след даскало седнете на някоя пейка и поговорете,ако не отиди до училището и след часовете и разговаряйте .. Късмет![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първо не е зле да ни кажеш в кой клас си ти, а и тя. До сега заявявал ли си някакви чувства към нея или си в самото начало?
Според мен:
Ами изчакай малко дай малко време 3-4-5 дена през който не я търси. После и се обади и и кажи че искаш да се видите просто така да си полафите, задеви я някаде в някое кафене, понеже на вън е доста студено да се разхождате или да мръзните.
Ако се притесняваш от това, като излезете за какво да си говорите(поне така ме караш да си мисля):
Първо започваш от общите теми който и 2-мата ви касаят.
1. Училище
2. Обсъждате някой общ приятел, ако има такъв(всякакви тъпотии, що за човек е, колко ти е близък, как си разчитал на него, за какво си му се доверявал)
3. Започваш да я разпитваш за ежедневието, какво прави, след като е учила по история например, как се разведрява, как си прекарва свободното време, какви филми обича да гледа. Питаш я гледала ли си ......... си филм, разкажи и много на кратко колко е интересен, като и препоръчаш да си го свали, загатни и че сега дават страхотен филм и я питай искаш заедно да го гледате на кино.
Накарай я да разбере че компанията и ти е приятна, в което не се съмнявам щом имаш чувства към нея. Но най-голямо внимание обърни на това да можеш да и грабниш вниманието и да и хареса излизането с тебе, така че да иска отново да се срещате. Покажи и че си различен навън не си такъв какъвто си в училище, ако учите заедно.
4. След като сте си разменили тези общи приказки, което ще стане за не-повече от 30-40мин. че и по-малко(опитвай се да бъдеш максимално детайлен за да може да увеличиш това време), започни да и разказваш как ти си прекарваш свободното време, разкажи и какво правиш в къщи, за последната тъпотия, за която сте спорили с родителите си, разкажи и после някоя смешна и забавна история.
Само като най-важно условие е да говориш без да прекъсваш и да изглеждаш притеснен. Понеже това винаги го има особено на хора, за който ти пука и искаш да създадеш готино впечатление.
Ето съвет - репетирай, обмисли всичко, но гледай така да говориш с нея, все едно говориш с дългогодишен приятел. Просто заложи на това да казваш истината и няма притесняваш от това което говориш.
Отново ти казвам развърти си нещата как ще станат, и се дръж мъжки, гледай винаги да имаш готов отговор на въпросите и.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
nakarai ia da izrevnuva,posle ne i obrashtai vnimanie den 2 i posle sama shte doide pri teb ako te haresva razbirase![]()
Не сме от едно училище , аз съм 9 клас (на 15 съм), а тя е 8 клас и сме добри приятели от малки не съм и казвал преди ,че я харесвам но имам чувството че може да стане нещо.А аз обмислях плана да ида до даскалото и и да и кажа какво изпитвам не знам дали е добра идея и за това моля за помощ.
Пич, бий си една..
пий малко вода..
изпуши една цигара, сипи си малко бира..
заеби я..
едва ли й е до теб, а и гномо я притискаш,майна
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Аа останах с впечатлението че не се познавате, сори, но пък и ти не небе описал подробно.
Значи изведи я веднъж на кафе карай я да се чувства приятно, ако иска пак да излезете, довери и някой лични тайни ли не знам, просто за да си станете още по-близки, че дори и интимни.
След това като сте на някое уютно местенце и кажи какво мислиш, ако не те е срам или директно я целуни и после поговорете, че покрай всичкото време което сте прекарали заедно си се влюбил, защото преди всичко е чаровна и разбрана.
Но да е дръпнеш след даскало и да и се обясниш в любов малко несериозно ми звучи, за да го направиш, трябва просто малко да се предразположите. На някой да се отпуснат им помага алкохола, ако сте на някое купонче, знам ли при вас как е и до колко си се чувствате близки, че да може да и споделиш такова нещо.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
много мерси брат ще те послушам , но искам да чуя още мнения
Само да кажа ,че тази седмица май ще ходя у тях с наще и се чудя дали не и кажа всичко това което изпитвам точно преди да си тръгнем?
Най-добре останете на саме и тогава.Първоначално написано от severed22
Само да кажа ,че тази седмица май ще ходя у тях с наще и се чудя дали не и кажа всичко това което изпитвам точно преди да си тръгнем?
Е не и го казвай така директно, за да не се оплаши, или знеш ли какво може като затръгваш към тях да и вземеш цвете примерно или плюшено мече, сърце, защото от това което си написал може да значи че те харесва и затова отлага излизането или ако те харесва се чуди как да ти го каже, за да не ти стане гадно дано да е първотоправи каквото правиш и после пиши какво е станало, успех
![]()
искам още мнения
Е .. идеална възможност да и кажеш всичко след като ще се събират родителите ви.. почвате да си говорите на тема любов и т.н. първо я попитай .. има ли чувства към някой.. т.н. след това тактично и кажи, че имаш симпатии към нея и че много би искал да излезете заедно.. ако те харесва ще приеме, ако не.. ще се стъписа и всичко ще приключи. Просто ти остава само да се надяваш да те харесва.. нищо друго!?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
А кога точно да и кажа веднага като ида или като си затръгвам
Естесвено, че не веднага. Когато е удобно. Обаче само не казвай 'Много те харасвам, ако и ти ме харесваш може да станем гаджета.' !! Много е тъпо, НЕ го прави.Първоначално написано от severed22
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Само аз ли си мисля,че събиране с родителите не е с подходяща атмосфера за подобни разговори?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead