- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това е истината !!
Първият път, когато на един мъж му разбиват сърцето, трябва да бъде документиран. Защото мъжете често стават гадняри заради онова, което са преживели.
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Подкрепям. При мен обаче се случи за добро понеже имах ниска самооценка, а в момента вече имам лимонки..![]()
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
Истина е, но е глупаво.
Това, че са те наранили, не означава че трябва да почнеш и ти да нараняваш. Не можеш просто след първият опит да обичаш да се откажеш само защото са те наранили и да станеш безчувствен.. Това означава, че си слаб и не можеш да се справиш с болката, която в крайна сметка е неизменна част от живота на всеки.
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Всеки трябва да си има сефтето
Няма само ние да ревеме.
Време е и вас да ви помачкат както заслужавате...
+1Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Damn, истина!
хаха да не може само вие да ревете ама всичко се връща !! Нараниш ли един мъж хаха става много зле работатаНе мисля,че означава ,че си слаб ти си се справил с болката ии решаваш да не се подлагаш повече на нея
![]()
това, че имаш лош период............ не те прави слаб!![]()
Xaxaxaxa...и какво става като нараниш мъж?
Правила съм го не веднъж .
Мъж е ревал за мен![]()
направо да се гордееш с постъпката сиПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
И тогава какъв и смисъла на всичко?
Като няма болка, няма и любов.. аз не бих избрала такъв начин на живот.
Предпочитам да изпитвам и двете, отколкото да съм напълно безчувствена.
Иначе си прав.. и аз познавам много момчета, които след като са били наранени, просто избират по-лесния начин.
П.П. Да си силен означава да се научиш да живееш с болката, а не да си се справил с нея, като си спрял да чувстваш.. Болка винаги ще има и то не само от любовта. Не знам, аз поне така виждам нещата.
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
един е ревал 2ма са ревали хаха а за едно момче колко повече реват точно заради това ,че някоя ги е преебала и после следващите или същата го отнасят много силно![]()
Да.Първоначално написано от error92
Гордея се.
А вие гордеете ли се като изневерявате на приятелките си със най-добрите им приятелки?
И изобщо като им изневерявате?
Това за гродост ли е?
Зависи си от човека. Има хора, които след разочарование, се комплексират, свиват и се държат като кретени, връщайки го на невинни хора. Има и такива, които запазват доброто в себе си и се опитват напук да бъдат по-добри хора и да открият нещо истинско. Много се радвам, че съм от вторите. Дори не мога да си представя каква гадна чернилка ви е на вас отвътре.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
аз мога да ти кажа,че съм си много щастлив от вътре и ми е идеално хахаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПЪк и нали знаете? Плачем, за да освободим място за нови усмивки!![]()
Никъде не съм казала, че трябва да се чувстваш нещастен.Първоначално написано от goGu
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
даа каза нещо че сме черни отвътре или нещо такова то същото хаха отвътре съм си добре както и всички !! хаха Да го мислят котетата ауу мяуууу![]()
![]()
![]()
![]()
Звучиш като пубер чалгар.Първоначално написано от goGu
Не съм и очаквала да си направиш разликата.
И отсега ти казвам, че "котетата" едва ли им пука много по простата причина, че живееш, обграден и занимаващ се точно с момичета от същия тип - на които не им дреме. Успех де. В един момент ще ти светне.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
то си личи, вЕрвай миПървоначално написано от goGu
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Глупости!Първоначално написано от goGu
Това,което не ни убива ни прави по-силни![]()
Мда, определено си личи колко истински щастлив си.
Един ден ще се осъзнаеш..
И съм напълно съгласна със SisiStrange![]()
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
Не питай мене, не съм го правилПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Сиси е права.
Всичко е един кръговрат. И тук не е от значение пола, а самият човек. И наранените момичета могат да нараняват момчета, които не са го заслужили...
Първоначално написано от antifashionshit
Те и някои жени правят така.
Не си струва обаче.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'