Първоначално написано от Ermic гълтай на гаджето си гнойта от пъпките й ве гей 1010101001
Първоначално написано от BladeDancer Да приемем че всички сме смешни и да не се караме
Първоначално написано от SexyBody Здравей, много си готин. Искаш ли да се срещнем някой път?
Падам си само по женски сори брат!
Първоначално написано от SexyBody Падам си само по женски сори брат! Добре де, ти ще си мъжа в секса, аз и без това съм си като жена
Първоначално написано от SexyBody Падам си само по женски сори брат! D1esel има страхотни цици! Всички тук му завиждаме.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте "Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от D1esel Здравей, много си готин. Искаш ли да се срещнем някой път? Нали беше хетеросексуален?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от Monnie http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1331920919g.JPG Къде и кога се снима с този индивид? И защо не дава вид да е щастлив от това, че се снима с иначе хубаво момиче като теб?
Виж "облака" с етикети
Правила