да е буутито не спря да се радва като 12 годишно дете. Като че ли е голямо нещо да си имаш приятелка
Първоначално написано от NightGuardian да е буутито не спря да се радва като 12 годишно дете. Като че ли е голямо нещо да си имаш приятелка За теб може да не е голямо нещо, но за други е. И аз се радвам, когато имам човек около мен, който да си заслужава.
Първоначално написано от shadow4e За теб може да не е голямо нещо, но за други е. И аз се радвам, когато имам човек около мен, който да си заслужава. да разбирам , че в момента няма такъв до теб?
Първоначално написано от shadow4e За теб може да не е голямо нещо, но за други е. И аз се радвам, когато имам човек около мен, който да си заслужава. +1 666666666666
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте "Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от shadow4e За теб може да не е голямо нещо, но за други е. И аз се радвам, когато имам човек около мен, който да си заслужава. Мдам, и аз съм на тоя принцип. Ако ходя с момиче, което да си заслужава, защо да не се хваля?
Първоначално написано от NaOH Мдам, и аз съм на тоя принцип. Ако ходя с момиче, което да си заслужава, защо да не се хваля? Защото нито на някакви непознати им влиза в работата да ти знаят личния живот, а още по-малко пък и ги интересува. Това е причината заради която АЗ бях пестелив в хвалбите, другите да правят каквото искат, даже не им отварям снимките.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Виж "облака" с етикети
Правила