- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Коледно настроение.
Ау, прати го и на мен т'ва коледно настроение.
Аз имам чувството, че сме юли-август ....
![]()
Да и това го има.
И на мен не ми допадат тези филми около празниците по това време.
Но като цяло емоцията и чувството си остават. Най е хубаво, когато се съберем приятели/роднини някъде и се смеем и забавляваме. <3
Смятам, че доста хора са изгубили част от духа на празника. :/
*сън*
Нали казваше че имаш рак.Първоначално написано от Perchem
![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Любимото ми изказване.
Тази година мисля, че ще е същото и при мене, а много обичам празниците.![]()
Той има рак и няма семействоПървоначално написано от ThEKiNgG
лол
Удоволствието от празника го изпитвах до като не знаех,че Дядо Коледа не съществува. След като разбрах , не изпитвах удоволствие от подаръците, а и започнах да искам все по изчанчени и скъпи неща, за които трябваше да се моля и да "слушам"родителите си. В последствие ми остана кефа от украсяването..което също изчезна в последните години,защото ми се повръща от падащите изкуствени или не бодли на елхата, шарените,блестящи, кичозни гирлянди, топки и украси..
Някак си вече не се чувствам комфортно на този празник.За капак на всичко,нищо не е по-различно.. обичайните,ежедневни,битов и проблеми и ситуации..
Та сега нали е Коледа и нищо,че вече не съм дете , трябва да се отиде на посещение в баба, където са се събрали цялата рода и чакат да ми ощипят сладките бузки, без да се замислят, че си имам приятел,който ми щипка дупенцето и може би искам в този момент повече да мачкам чаршафите с него, от колкото да се моля над питката..Иначе на Коледа съм невинната малка коледна феичка.
искам таэи коледа баща ми да дойде да праэнува у нас или поне аэ да отида при него
а най много искам флешове
Днес разхождах се, видях на една улица в края на града ... хубава къщица, укачил се един дядо Коледа, лампичките, смешните изрезки на фейса на брадавеца и се зачудих какво кара хората толкова да празнуват? Въобще, знаят ли нещо за празника или си боцкат дозата настроение, защото е общоприет закон да се празнува навсякъде, да си подаряват подаръци и да се тъпчат до преяждане с храна, която в крайна сметка половината от нея отива в кофата.
Не че имам нещо против празника де, може би и на мен ми е щастливо, защото всички са позитив настроени и това е прекрасно! Но пък от друга страна е голям стрес. Тичане по магазините за подаръци, украсяване, бля-бля. Не че аз го правя, просто наблюдавам другите, аз се отдавам на заслужена почивка. Не че И очаквам да ми подарят някакви подаръци, въобще не съм примрял, просто се радвам, като видя, че някой се е зайнтересувал за мен.
Та така, само да изкажа мнение.
Те флешовете лесно ще се уредят.Първоначално написано от nirvana13
Ти си направи първо дупка. :Д
Не, шегувам се, разбрах те. Ваще не т ли позволяват? И колко мислиш да си отваряш? Просто ми е интересно, защото съм забелязал, че е станало няква тенденция хората да си отварят дупки, може би ще стане мода, може пък и чалгарите някой друг ден да почнат да си отварят дупки. (Силно се надявам НЕ).
Та споделиии ми.
![]()
Говорех за отворени дупки.Първоначално написано от nirvana13
М, нвм, 4 мм, добре е.
Малко е, но дано те задоволи и не ти писне.
Весела Коледа п*тки майна!!!![]()
Creative Technologie