.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Какво се случва с най-добрата ми приятелка?....:(

Здравейте скъпи съфорумчета! Моят проблем е следният. С моята приятелка се познаваме около година и половина. Чувствам я много близка, като сестра. Споделяме си много. Но в последно време нещо на мен ли ми става на нея ли не знам. От около 1 месец не сме излизали. постоянно е заета, все си има работа, все нещо има или излиза с някой друг. Не ми пише, защото нямала време. В училище все на междучасията или учи или си говори с други приятелки. Може и да преувеличавам, не знам. Примерно в петък ми обеща да излезем към четири часа, но какво се случва?! Звъня и аз и ми вика "Еми аз обещах на еди коя си фр да изляза с нея, ама ела и ти, ако искаш, тя няма да има нищо против". Като ми го каза тва и се почуствах гадничко честно казано. Първо обеща на мен, а след това се оказа, че ще излиза с другата й приятелка. Затворих и, и от там право на автобуса. Звъня ми, но не и вдигнах. А с това момиче се прибират заедно донякъде излизат почти всеки ден, а не се знаят толкова, колкото ние с нея. От различни населени места сме и затва малко проблемно е да излизаме вечер. А двете излизат почти всяка вечер. Дано не преувеличавам. А и вече не ми споделя както преди. не знам какво съм направила. Питам я, а тя вика нищо и не че не иска да излизаме просто така се получавало в последно време. Е, какво мислите вие? Дали не преувеличавам? Или просто и омръзнах? Благодаря на тези, които отделиха от времето си и ако може сериозни отговори, защото ми е гадно и не ми е до такива неща.....
    Искай това, което другите не искат. Искай това, което другите не могат. Искай това, което другите мислят че имат. Искай надеждата и приятелите и няма вече да ти трябва нищо!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Намирисва ми малко на приятелска ревност..
    И все пак щом ти е толкова добра приятелка защо не поговориш с нея, за това как се чувстваш?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Може и да си прав/а marin4itu. Не знам. Мисля, че така се получи, защото в последно време станаха доста неща, които исках да и споделя, а нямах възможност. Опитвам се, ама тя се дръцва. Сърди се и ми казва, че не я разбирам. Ядосва се и вече не знам какво да правя..... Иначе нямаше да питам тук за съвети...
    Искай това, което другите не искат. Искай това, което другите не могат. Искай това, което другите мислят че имат. Искай надеждата и приятелите и няма вече да ти трябва нищо!

Познато чувство
    С моята беше същото, но просто нейните приятелки бяха и мои, само че не толкова добри, колкото нея...те й поставяха ултиматоми - или с мен, или с тях...Тя много дълго се караше с "приятелките" си, докато накрая не се отдръпнах, защото реших, че им се меся и не искам да те плаша, но...Спрях да бъда приятелка с нея
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

е, това момиче е и моя приятелка....Опитах се да поговоря с моята приятелка, скарахме се още повече. Баси, не я разбирам. Толкова пъти съм и доказвала колко държа на нея, а тя на мен не ми е. Другите ми приятели искат да са на нейното място, аз я обичам като сестра, а тя, да казва, че ме обича, обаче безпочвени думи...Иеее не знам, не знам. С всеки ден нещата стават все по-зле....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си