Здравейте , трябват ми м-ли за '' Прикованият Прометей'' по-специялно за 1 стазим , 2 епизод , 2 стазим , среша с Ио , 3 стазим .
От гугъл нищо не намерих . помощ !
в учебника сиг пише нещо.. текст а у у а...
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Христоматия е , не е учебник . Няма 7 страници от нея (купих си я втора ръка) .. И защо спамиш в темата след като няма да ми помогнеш ?!
Защото от правописа ти така и не разбрах какво точно искаш да ти кажа!
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
И към христоматията по принцип върви и учебник...
Прикованият Прометей'' по-специялно за 1 стазим , 2 епизод , 2 стазим , среща с Ио , 3 стазим . (информация за какво се разказва в тях ,, а-у)Първоначално написано от DeaD_SouL
Е защо не вземеш от съученик да преснимаш на ксерокс това, което ти липсва, вместо да си търсиш извинения? По-малко от 5 мин работа е...![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
http://chitanka.info/text/2788/2#textstart
Прочети го и виж за какво се разказва.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Произведението го има в нета. Толкоз ли е трудно да го потърсиш в гугъл.
Бааа момиче така доникъде няма да го докараш с литературата в 9-ти клас! Супер трудна е.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!