.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как си представяте идеалния за вас живот?

Споделете тук какъв е живота, за който мечтаете, с какво са свързани вашите мечти? Осъществим ли е този живот според вас?

Анкетникът на форона отвори ;д

Ако знаех какво точно искам от живота, щеше да е много лесно.. Но не знам. И затова ще кажа - искам да съм щастлива. (:
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Colouring
    Едва ли някой живее идеален живот.Все ще има лоши моменти,но важното е хубавите да са много повече и да се чувстваш щастлив,въпреки всичко.
    Искам семейство,деца,хубава работа,спокойствие.Като всеки нормален човек..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Анкетникът на форона отвори ;д

Ако знаех какво точно искам от живота, щеше да е много лесно.. Но не знам. И затова ще кажа - искам да съм щастлива. (:
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Наистина май щастието е най-важно. Все пак ако нещо важно за теб ти липсва то ти няма да си щастлив : )). Иначе за момента искам да обичам и да бъда обичана. ^_-
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

То е ясно, че всеки иска да бъде щастлив, това е мечтата на всички.
    Но щастието е крие в различни неща за всеки човек. Какво точно прави вас щастливи?

ами.. да обичам и да се чувствам обичана ;д да помагам на хората, да виждам усмивките им.. да работя това, което ми доставя удоволствие.. да снимам по цял ден.. да правя див, див секс Х)
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Мечтите ми ли? Моите са по-различни. Не съм като другите да искам деца, коли и други такива. Искам просто да бъда щастлива, да не ми е сдухано от най-малкото (не, не съм депресарка, но в момента става така, че.. най-малкото нещо вече може да ме сдуха), да се отнасят с мен поне с малко уважение, а не с като някой парцал, само защото те си имат всичко, а аз не. Искам просто.. всичко да бъде нормално, да бъда щастлива, а не от най-малкото да се сдухва всичкото ми настроение, да се държат с мен сякаш съм никаква.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

защо избяга?..❞

Град
    Somewhere On East =]]
    Струва ти се смешно?! Ела на мое място да видим..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Наистина май щастието е най-важно. Все пак ако нещо важно за теб ти липсва то ти няма да си щастлив : )). Иначе за момента искам да обичам и да бъда обичана. ^_-
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Мечтите ми ли? Моите са по-различни. Не съм като другите да искам деца, коли и други такива. Искам просто да бъда щастлива, да не ми е сдухано от най-малкото (не, не съм депресарка, но в момента става така, че.. най-малкото нещо вече може да ме сдуха), да се отнасят с мен поне с малко уважение, а не с като някой парцал, само защото те си имат всичко, а аз не. Искам просто.. всичко да бъде нормално, да бъда щастлива, а не от най-малкото да се сдухва всичкото ми настроение, да се държат с мен сякаш съм никаква.
    е защо всичко ти е сдухано какво е станало какво си направила, за да ти е така значи си го направила да ти е кофти
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Град
    Somewhere On East =]]
    Всеки ден отивам със сдухано настроение на училище, развесели ме някой, но отново се случи някой да развали всичкото настроение за деня. Не знам какво съм направила, на кого преча и прочие. Просто съм по-свита.. и това се намира за забавно за повечето явно. Не мога да бъда като тях, повтарям си само "да не ти пука, не е важно какво мислят другите", но .. при мен е тъпото, че приемам всичко навътре, дори и да не искам.
    ♥ 2PAC ♥

^ темата за твоите проблеми ли е ?

+ това,' аз не съм като другите,аз искам да съм щастлива ' - другите не искат ли да са щастливи ?Това че някой имат цели и знаят какво ги прави щастливи и как да постигнат щастието,а ти просто искаш да ти падне врез главата е съвсем друг въпрос.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Супер фен Аватара на slicky
    Пари, секс, дай Боже хубава работа до 30,после, ако още съм жив,може и семейство.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Идеалния живот,за съжаление мога само да си го представям,няма идеални неща.Мечтая за нормалните неща-хубаво семейство,деца,работа която харесвам и ме прави щастлива

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Идеален живот е когато човек е здрав,всички любими хора са около него,семейство и когато има достатъчно пари,за да осигури най-доброто за себе си и семейството си.
    Според мен в момента животът ми е идеален.Имам си всичко - перфектно семейство и добри приятели,които винаги са готови да ми помогнат.Позитивна съм и не смятам,че имам някакви проблеми.Естествено винаги може по-добре.Надявам се в бъдеще животът ми да продължава да е така чудесен.

Много зависи човек как приема нещата.Има хора,които имат супер мн пари,добро семейство и добри приятели,но развалят отношението си в семейството и с приятелите си заради тях самите... може би са прекалено разглезени и егоистични.Трябва да се радваме на всичко което имаме и да го ценим и съответно да се стремим към още по-добро. :P

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

идеален живот е когато си безбожно богат и можеш да си позволиш да пръскаш милиони за благотворителност
    идеален живот е да обикаляш всички кътчета на света
    идеален живот е да имаш екип от иманяри и да обикаляш като Индиана Джоунс ,да изследваш артефактите и да ги даряваш по музеи .
    идеален живот е да бъдеш безбожно известен и богат,да си обиколен от фенове ,които са луди по теб,а когато умреш да бъдеш издигнат в култ и да бъдеш запомнен като легенда за поколения напред.
    това е идеален живот

вашето не е идеален живот,вашето е един обикновен,скучен живот.
    мерси за вниманието

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Едно специално момче да е до мен,да си живеем заедно,да се оженим на плажа,да ходим на почивки в чужбина,приятелите ми никога да не ме изоставят,родителите и роднините ми да са здрави и след време да си имаме детенце,което по възможност да е момче.

Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    ^ темата за твоите проблеми ли е ?

+ това,' аз не съм като другите,аз искам да съм щастлива ' - другите не искат ли да са щастливи ?Това че някой имат цели и знаят какво ги прави щастливи и как да постигнат щастието,а ти просто искаш да ти падне врез главата е съвсем друг въпрос.
    Темата не е за нейните проблеми,но това не означава да не пише в нея.Да,хората имат цели,но едно момиче,което иска просто да има своя среда и когато отива на училище,да не е с омраза към живота,не означава че няма цели.

Супер фен Аватара на scrooper
    Да се уредим добре, много добре и да помагаме на свето..
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Едно специално момче да е до мен,да си живеем заедно,да се оженим на плажа,да ходим на почивки в чужбина,приятелите ми никога да не ме изоставят,родителите и роднините ми да са здрави и след време да си имаме детенце,което по възможност да е момче.
    Късмет
    Only God Can Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си