- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми.
искам приятелка защото съм достигнал до такава степен от живота си.. че да знам какво точно искам и кога точно го искам.... за момента съм преценил че искам soulmate.![]()
На 18 си и вече знаеш какво искаш? Искаш сродна душа? Ще има да си търсиш... и да се разочароваш. И за к'во?Първоначално написано от MariahScary
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Имаш буквално - цял живот! За какво бързаш? Всичко с времето си. Като станеш на 60, можеш да има десетина млади любовници. За какво ти е сега да си насилваш късмета? Тръпката ще си е тръпка и на 20 да станеш.
Пръски мозък се сивеят
уалл ..... нормално е да иска нещо като връзка, за да не седи сам, най-вероятно, защото повечето "така правят" ..... ам ти съвсем го отказвашостави го да си търси соулмейта в мола и да се живее живота ......
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Нека си иска, аз просто изтъквам, колко е ненужно и непотребно желанието му.Първоначално написано от thegreenzombie
Пръски мозък се сивеят
лол.. братт аз вярвам в това че всеки ден е подарък((: кой знае дали утре няма да стане нещо (недай си боже) ии.. да не стигна до 60(:
Ок, давам си сметка за това. И все пак ако търсиш усилено - никога няма да намериш нищо. Примири се с това и не насилвай нещата.Първоначално написано от MariahScary
Пръски мозък се сивеят
Като искаш приятелка просто, за да си имаш ей така..нищо няма да излезе. Нещата трябва да станат сами. Не ги насилвай.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!