Цитирай Първоначално написано от veni9779
не знам дали това е мястото на темата но все пак реших да я пусна тук ... знам че има подобни теми, така че предварително се извинявам на хейтърите ... ето я и моята история съвсем на кратко ... харесвам едно момче(той също ме харесва) с което имаме доста голяма разлика в годините и той се занимава с продажбата на наркотици .. дали се друса не знам ... но наистина много го харесвам ... не не е просто каприз аз наистина го харесвам от страшно много време , наясно съм в какво се забърквам и искам да ви попитам дали имате опит в подобна ситуация ... някои от вземащите наркотици в сайта да ми обясни дали наркотиците са по-важни от момичето до тях ... като цяло да разкаже за живота си за да взема окончателно решение относно какво може да се случи между нас ... нуждая се от вашето безпристрастно мнение ... моля спестете си коментарите от сорта "не се забърквай ... ще съжаляваш"...както обясних по - нагоре знам в какво се забърквам... аз няма да посегна към наркотиците) затова моля ви наркомани (без да обиждам никого) кажете възможно ли е да се превърне това в сериозна връзка и дали държите повече на човека до себе си отколкото на наркотиците ??
Скъпаааааааааааааааа, искрено ме разсмя! Ако знаеше в какво се забъркваш нямаше да питаш. И все пак.. ако момчето ти не продава хероин, можеш да си напълно спокойна.

П.С: и гледайй да не му кажеш, че е наркоман, защото пуши трева