.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    Гората на Сенките
    Вместо да седиш и да се чудиш дали да станеш кукла за ши*ане на наркомани и дилъри, по-добре се зачуди дали да не отидеш и да го издадеш в полицията тоя! За да не се окаже, че някой друг по-късно е издал него и теб покрай него, защото си му подлога!
    Дали ще те обича човек, който знае, че наркотиците, които продава съсипват животи? Според тебе такъв човек може ли да обича? Може ли да се грижи за половинката си?
    Нима свършиха свестните момчета, че си тръгнала по плявата да залиташ! Помисли си много добре!
    Човек, който съзнателно спомага за смъртта и страданията на други хора не си заслужава дори да го заплюеш!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

xaxa ne sam stanala kifla i nqma da stana ... blagodarq na vsi4ki koito se postaraha da mi otgovorqt ... dalboko v sebe si znam tova no prosto moje bi za6toto vinagi sam pomagala na horata i vinagi sam namirala ne6to krasivo(v du6ata) na vseki edin iskah da mu pomogna (za6toto ima dosta problemi ) a i go haresvah .... iskah prosto da go 4uq i ot nqkoi bezpristrasten ... blqgodarq vi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си