.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Обичам го

Обичам го

Здравейте .. Искам да ви разкажа нещо ,, а вие да ме посъветвате какво да правя ...
    Преди една година се запознах с едно момче .. след време започнах да излизам с него и компанията му .. Вече започвах да го харесвам , изглеждаше ми свестен .. .. Една вечер бяхме в една малка ии забутана дискотека .. И той там ме целуна .. След няколко седмици спах с него .. след това започнах наистина да го обичам .. Всеки ден бяхме заедно беше всичко идеално .. Мнн щастлива .. !!
    В продължение на 1 месец забавления и разни други .. той отново ме накара да спя с него .. аз бях толкова хлътнала ,че веднага приех .. Но след време това започваше да се повтаря все по- често и по-често .. Той започна да се държи отвратително с мен .. Дори ме беше ударил .. Не кой знае колко силно , но ме заболя .. Обаждаше ми се и по най-подигравателния начин ме викаше у тях за да правим секс .. Пред приятелите му .. ми говореше зад гърба .. какво ли още не .. И до ден днешен е така ,, но незнам .... някой път ми се е обаждал просто ей таака .. без повод , да .. рядко беше , но все пак ... и се държеше мило ноо след няколко дена пак избухва ! А аз все още го обичам ужасно много .. и незнам какво да правя ;( ;( ;( !! :х По-голям е от мен с 3 години . Поомогнеете и кажете какво да направя

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Така е. Като нямаш грам уважение към себе си и му ходиш след г*за, това ще продължава доооста дълго.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Една вечер бяхме в една малка ии забутана дискотека .. И той там ме целуна .. След няколко седмици спах с него ..
    И тук си помислих "Глупачка, има ли смисъл да чета по натам?" Не нямаше, ти си глупачка!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

да .. да .. знам ноо много го обичам ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от ninka120
    Oбичаш някой, който се държи с теб, като с някакво животно за задоволяване на примитивните нужди? Не е ли по-разумно да обичаш себе си и да не си позволяваш да си такава невъзмутима глупачка?
    Пръски мозък се сивеят

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Този те няма за ''гъз'' дето се вика. Я го разкарай, мъже колкото си искаш. Всяка жена трябва да има поне малко себеуважение и силата да бъде и да отстоява себе си, независимо дори другите ще я приемат такава, каквато е.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Тогава, защо по дяволите пусна темата..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Но не всичко е до обич и секс. Какво стана с уважението? Той щом те няма за нищо, няма смисъл да продължаваш да се нараняваш. Изстивай докато е време. Стане ли още по-сериозно ще имаш да се мъчиш с години.

Мега фен Аватара на xoxi
    И след няколко дни си го заобичала? Ау.
    Остави го.
    Момчето се възползва от това, че нямаш акъл за 2ст. и си задоволява сексуалните нужди с теб.
    А ти си наивна.
    И спря да се върти за миг земята..

какви дни .. МЕСЕЦИ ,, пък и съм го виждала и преди от едно село сме ... Влюбена съм в него вече година и 2 месеца

Мега фен Аватара на xoxi
    Жал ми е за теб.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    какви дни .. МЕСЕЦИ ,, пък и съм го виждала и преди от едно село сме ... Влюбена съм в него вече година и 2 месеца
    Отговори ми на въпроса. Защо, аджеба, не вземеш да поумнееш, ми се занимаваш с подобни простотии като пълната глупачка. Селска подлога ще ми става, после ще се жалва. Е нема, сама си си го надробила. Или спирай малоумното си развитие и се насочи към нещо градивно, или си понасям последствията от глупавата си прищявка са обичаш някого.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на djipsito
    Пича те използва както му е удобно... Тук 2312432523 човека да ти се изредим да ти го кажем, ти пак ще продължиш в същия дух, то се вижда.

За тва, като го обичаш и като мислиш, че връзките се градят само на една гола обич, продължавай. Хаби се, страдай, закопавай си достойнството, докато не ти писне и докато сама не осъзнаеш, че е грешка. Всъщност ти си го знаеш вече, просто си достатъчно безхарактерна да действаш...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Да бе, то и тия от моя клас така заобичаха един абитюрент.. Той им се фука, че му е 19см., те му се хилят и усмихват. Чудя се как още стените у фейсбук не са напълнени с глупави статусчета Tва момичетата много наивен народ бе...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    That explains everything...

^ И аз в това се загледах.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Зарежи го не виждашли,че се унижаваш по този начин.
    Имай поне малко достойнство.

Ей опасни сте,по някои път не мислите изобщо..Ами ти си му позволила да ти се подиграва..сама си си виновна.И аз бившия го обичах но 2 -год.м/у нас е нямало нищо

Град
    Гората на Сенките
    Хм, не смятам , че си тъпа или че това, че си от село е някакъв фактор в тази ситуация, както някои *граждани* се опитват да се изгаврят.
    Искам да знам как можеш да обичаш човек, който се държи с теб зле? Какво му обичаш - очите и тялото... Че всеки човек си ги има!
    Зарязвай го тоя лешпер докато е време, защото като всички разберат, че позволяваш такова държание никой от селото ти няма да те взема на сериозно. По-добре му покажи и на него и на приятелите му, че си нещо повече от ходеща вагина! Не си губи времето с такива хора, за да не станеш един ден част от статистиката за домашно насилие!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

anonymous708973
    Guest
    Маце, универсално правило е, че не можеш да разчиташ на целувки, обещания, обяснения в любов и прочее от пияно момче.
    Глупава си. Той те има само за дупка, в която да си го навира, когато, където и колкото често иска. Ще го позволиш ли?

той отново ме накара да спя с него
    Кво, пистолетът ли ти опря в главата?

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Няма да го забравиш никога, ако не си го наложиш. Докато повтаряш "обичам го" нищо няма да се промени. Малко сила и воля трябват.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Я малко се дръж на положение. Като за начало спри да му вдигаш телефона. Ако го видиш, не го поздравявай, даже не го поглеждай! Излизай си с приятели, запознай се с нови хора и ще е намери момче, което ще се отнася далеч по-добре с теб!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Как можеш да обичаш някого, който се отнася по такъв долен и унизителен за теб начин? Не можеш да градиш любовта си на базата на физическо привличане! Промени възгледите си или си остани използвана!
    Live now, this is your time!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Маце, универсално правило е, че не можеш да разчиташ на целувки, обещания, обяснения в любов и прочее от пияно момче.
    изключително вярно, само дето трябва акъл поооне мъничко! ама съвсем мъъничко. колкото за едното затваряне на краката.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на Meoww
    Използвал те е за секс. Изфукал се е на жалките си приятелчета,че те е чукал. Какво повече искаш от него? Вече не му трябваш, не си му интересна. Как може да се жалваш за човек, който те унижава? Остави го тоя п*тьо. Друг път не се давай толкова лесно, тоя случай да ти е за урок! Ама като гледам как ревеш за него, надали си си взела поука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си