.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Как да го направя първия път?

Здравейте всички!
    Преди няколко дни писах тема тук за това как гаджето ми не иска да правим секс.Всички ми казваха да говоря с нея или да изчакам.Аз изчаках и след 2-3 дена тя сама ми каза, че е готова.
    Но от това изникна друг проблем.Започнах много да се притеснявам,понеже и двамата не сме правили секс и ме е страх да не сбъркам нещо.
    Ако може някой по-опитен да отговори на въпросите ми,ще му бъда много благодарен.
    1.Трябва ли ни презерватив първия път или няма нужда?
    2.Във каква поза ще бъде най-безболезнено за нея?И как точно да я "отворя"?
    3.Ще има ли кръв и какво да правя с нея.
    4.След като я "отворя" как да продължа? Имам предвид какви пози са най-подходящи за първия и път?
    5.Много бързо ли ще свърша,като за пръв път?
    Ще бъда много благодарен ако отговорите на въпросите.
    ПП:Не искам коментари от рода на "Да дойда да го направя вместо теб?" такива съм чел достатъчно....

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Айде като си чел толкова, прочети още малко, има безброй теми по този въпрос.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Естествено, че ще ползваш презервативи и то не само първия път (освен ако не искаш да ставаш баща). За първи път е подходяща мисионерската поза. За кръвта не се притеснявай, не са някакви промишлени количества (няколко капки, а понякога даже няма).

Възможно е да свършиш много бързо, възможно е и въобще да не можeш да свършиш (от притеснение например). Това да не те притеснява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си