- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса
Моля да не ми се карате, че пускам нова тема, а не пиша в общата, но искам повече мнения.
Решила съм да си купя преса, но се чудя дали има смисъл да давам много пари и дали тези от 60-70лв изправят също толкова добре, колкото и по-скъпите. Косата ми е чуплива. И дали има някоя преса, без значение колко струва която предпазва по-някакъв начин косата? Общо взето да ми препоръчате някоя преса.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ориентирай се към марки като Белисима И Ремингтън... професионални са и щом ти е чуплива косата ще ти вършат идеална работа... Аз имам Белисима и косата ми си е много добре. Вземи си и спрей за топлинна защита или нещо такова..
+1Първоначално написано от dream1707
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
a за Babyliss какво ви е мнението ?
Не особено доброПървоначално написано от papinkasf
![]()
+1Първоначално написано от malka_sladkka
Белисима са най - добрите преси![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
моята е на Babyliss и съм доволна, към 60 лв. си я взехПървоначално написано от papinkasf
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Моята е на braun ( http://www.braun.com/medialib/images...ner-ess-pl.jpg), предната беше нa bosch. И от двете съм доволна, от тази на braun повече де. Като цяло според мен не е от такова значение марката, а ватовете. И за да ти изправя хубаво гледай да е само за изправяне, без приставки. И силни ватове. А иначе тази на bosch я смених, защото и се изтърка покритието, но аз я ползвах година и нещо.. тази на braun засега е добре, не помня кога си я взех, сигурно и тя има година.![]()
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ремингтън са много добри. Когато се изправям с такава на Ремингтън, косата ми държи на влага, докато при повчето не е така и веднага бухва.
http://prikachi.com/images/18/4088018B.jpg Аз имам такава.Не е кой знае какво,но съм доволна.
presa za kosa remington60-70 lv загрява достатъчно градуси за да изправи добре както и да предпази косата от изгаряне
Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш
Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си
Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква
Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
аз съм се насочила към белисима креативити.. и някой да я има,защото искам мнение от личен опит ?![]()
Нямам я,но са ме правили няколко пъти с нея и съм супер доволнаПървоначално написано от FuCKkK13
..жалко,че си купих на Бош
![]()
.
Имам я B1 700 ако не се лъжа беше .. Няма по - добра преса за менПървоначално написано от FuCKkK13
Загрява за отрицателно време,от първия път косата се изправя супер и после не се къдри толкова лесно както при други. Няма да съжаляваш, ако си вземеш Белисима.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^ благодаря за мненията.. ами да.. сега за Коледа ще си направя един подарък![]()
http://www.bellissima.bg/?26,bellissima-mini-m200 аз имам тази и съм доволна, а и е на ниска цена![]()
Някой може ли да ми каже каква е цената на Bellissima Creativity по магазините? Гледах я в един сайт за 90лв.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^ дам и аз искам да ви попитам,че до сега не съм се заглеждала![]()
Скоро си купих нова преса на Rowenta.Струваше 40лв. и изправя идеално.Има керамични плочки.Много съм доволна!
http://www.teenproblem.net/forum/sho...-мъжко-D Дами моля коментирайте дайте си мнението (:
ВАЖНАТА ТЕМА ЩЕ ТИ ИЗВАДИ ОЧИТЕ .
Hostis Honori Invidia